Παναθηναϊκός: Το... κόλπο παραμονής με Μπερνάρ και η πρόταση σε Μινέιρο

«Γι' αυτό δε φεύγει ο Μπερνάρ από τον Παναθηναϊκό»

Στα… «μαχαίρια» με την Ατλέτικο Μινέιρο για τον Βραζιλιάνο οι Πράσινοι, που θέλουν να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους και τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, ο Παναθηναϊκός πρότεινε στους Βραζιλιάνους μονοετή δανεισμό του 32χρονου μεσοεπιθετικού και επιστροφή του στο Μπέλο Οριζόντε τον Ιούνιο του 2025.

Από την πρόταση αυτή, θα έβγαιναν αρκετά κερδισμένοι, αφού πέρα από την κάλυψη του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, θα εισέπραττε και ένα υψηλό αντίτιμο.

Παρόλα αυτά, με συνοπτικές διαδικασίες η Ατλέτικο Μινέιρο απέρριψε την πρόταση της πράσινης ΠΑΕ και κατέστησε σαφές ότι δεν… «ακούει κουβέντα» για την εκ νέου παραχώρησή του.

Το μπαλάκι πλέον πέφτει στον Μπερνάρ, ο οποίος θα κληθεί μελλοντικά να «πει το ναι» σε πιθανή παραμονή του στην Ελλάδα, εφόσον φυσικά τα βρουν οι δύο σύλλογοι μεταξύ τους.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το σίριαλ καλά… κρατεί, με το Τριφύλλι να μην προτίθεται να εγκαταλείψει εύκολα την υπόθεση και αναμένεται να επανέλθει δυναμικά στο «κόλπο» των μεταγραφών.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News