ΑΕΚ - Παναθηναικος στοιχημα: Με Φωτάρα και Τάσο για ταμείο τίτλου η Πανάθα!

Έτοιμος για διπλό τίτλου! Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (20:30), την κερδίζει και βάζει πλώρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Παναθηναϊκός: Το βαθμολογικό ντεμαράζ και η «ζαριά» με ΑΕΚ

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ έδειξε τα δόντια της με το εμφατικό 5-0 επί της Λαμίας και τώρα παίζει τα… ρέστα της κόντρα στην ΑΕΚ (20:30), στο ματς της 7ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Super League. Το «τριφύλλι» βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι αποφασισμένο να πάρει αυτό που δικαιούται με βάση την εικόνα του και την ποδοσφαιρική δικαιοσύνη!

«Θα είμαστε δυνατοί, αποφασισμένοι και έτοιμοι», τόνισε ο έμπειρος Τερίμ πριν λίγες μέρες και είναι ξεκάθαρο πως ο Τούρκος προπονητής, που έχει φάει με το… κουτάλι τέτοια ντέρμπι, είναι ικανός να «κλειδώσει» τακτικά τον αντίπαλό του. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σαν… χαμαιλέοντας κάθε αναμέτρηση, αλλάζει πρόσωπο, σύστημα, σχηματισμό και ανταποκρίνεται στο 100% με «όπλα» παίκτες που δεν διαθέτει καμία άλλη ελληνική ομάδα. Η φόρμα, η ευφυΐα του Τερίμ και η γενική εικόνα γέρνουν την πλάστιγγα προς το διπλό, που προσφέρεται σε απόδοση 3.80.

Είναι σίγουρο πως οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην άμυνα και, ταυτόχρονα, θα προσπαθήσουν να «χτυπήσουν» στις αντεπιθέσεις. Η ΑΕΚ… φημίζεται άλλωστε για την κακή ανασταλτική λειτουργία της και η ποιότητα των Ιωαννίδη, Μπακασέτα, Μπερνάρ είναι αρκετή για να λύσει τον γόρδιο δεσμό και να τοποθετήσει από νωρίς τον Παναθηναϊκό σε θέση οδηγού. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν πρώτοι οι «πράσινοι» στο ντέρμπι προσφέρεται σε απόδοση 2.50.

Αν αυτό συμβεί νωρίς, τότε η ομάδα του Τερίμ, με εξυπνάδα, υπομονή και καθαρό μυαλό, θα βρει χώρους στα τελευταία λεπτά του αγώνα και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες ευκαιρίες για να… τελειώσει το ντέρμπι και να βρεθεί ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο 5.00 το σενάριο για γκολ από τη μεριά του Παναθηναϊκού και στα δύο ημίχρονα της αναμέτρησης.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr