Εκδίκηση, νίκη και... πρωτάθλημα! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Σκάει πρόταση 20.000.000 ευρώ για Ιωαννίδη

Έτοιμος για διπλό τίτλου ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (20:30), την κερδίζει και βάζει πλώρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ έδειξε τα δόντια της με το εμφατικό 5-0 επί της Λαμίας και τώρα παίζει τα… ρέστα της κόντρα στην ΑΕΚ (20:30), στο ματς της 7ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Super League. Το «τριφύλλι» βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι αποφασισμένο να πάρει αυτό που δικαιούται με βάση την εικόνα του και την ποδοσφαιρική δικαιοσύνη!

Το «τριφύλλι» μετράει 4 σερί νίκες στα Playoffs και την Κυριακή νίκησε (0-5) μέσα στη Λαμία. Εκεί πρωταγωνίστησαν οι Ιωαννίδη, Μπακασέτα, οι οποίοι υπήρξαν στιγμές που έκρυψαν την μπάλα.

Ο Φατίχ Τερίμ από την ώρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» έχει αντιμετωπίσει δύο φορές την ΑΕΚ και μετράει μια ισοπαλία (2-2) στη Νέα Φιλαδέλφεια και μια νίκη (2-1) στη Λεωφόρο.

Ο Τούρκος Coach του «τριφυλλιού» θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Μπερνάρ. Στο ματς με τη Λαμία ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε προληπτικά. Επίσης, ο Παλάσιος συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και μια θέση διεκδικεί ο Λημνιός. Γενικά, ο Τερίμ δεν πρόκειται να κάνει ριζικές αλλαγές σε σχέση με τα περασμένα παιχνίδια. Η άμυνα (Κώτσιρας, Γεντβάι, Ακαϊντίν, Χουάνκαρ) δεν θα αλλάξει. Οι θέσεις στο κέντρο είναι κλειδωμένες από τους Αράο, Τσέριν, Μπακασέτα και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Ιωαννίδης.

Διαιτητής στο ντέρμπι της Τετάρτης ορίστηκε o Γάλλος, Βιλί Ντελάζο, ο οποίος είναι πρώτης κατηγορίας, αλλά όχι Εlite.

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν συναντηθεί 81 φορές. Οσυνολικός απολογισμός είναι 27 νίκες για την «Ένωση», 30 για τους «πράσινους» και 24 ισοπαλίες. Τα αντίστοιχα νούμερα σε 40 ματς με γηπεδούχου την ΑΕΚ είναι 19 νίκες για τους «κίτρινους», 10 για τους «πράσινους» και 11 «Χ».

O αγώνας έχει σέντρα στις 20.30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sports 1HD.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News