ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (24/04)

Παναθηναϊκός: Η απάντηση του Ιωαννίδη και... όχι μόνο!

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ έδειξε τα δόντια της με το εμφατικό 5-0 επί της Λαμίας και τώρα παίζει τα… ρέστα της κόντρα στην ΑΕΚ (20:30), στο ματς της 7ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Super League.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι αποφασισμένο να πάρει αυτό που δικαιούται με βάση την εικόνα του και την ποδοσφαιρική δικαιοσύνη!

«Θα είμαστε δυνατοί, αποφασισμένοι και έτοιμοι», τόνισε ο έμπειρος Τερίμ πριν λίγες μέρες και είναι ξεκάθαρο πως ο Τούρκος προπονητής, που έχει φάει με το… κουτάλι τέτοια ντέρμπι, είναι ικανός να «κλειδώσει» τακτικά τον αντίπαλό του. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σαν… χαμαιλέοντας κάθε αναμέτρηση, αλλάζει πρόσωπο, σύστημα, σχηματισμό και ανταποκρίνεται στο 100% με «όπλα» παίκτες που δεν διαθέτει καμία άλλη ελληνική ομάδα.

Είναι σίγουρο πως οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην άμυνα και, ταυτόχρονα, θα προσπαθήσουν να «χτυπήσουν» στις αντεπιθέσεις. Η ΑΕΚ… φημίζεται άλλωστε για την κακή ανασταλτική λειτουργία της και η ποιότητα των Ιωαννίδη, Μπακασέτα, Μπερνάρ είναι αρκετή για να λύσει τον γόρδιο δεσμό και να τοποθετήσει από νωρίς τον Παναθηναϊκό σε θέση οδηγού.

O αγώνας έχει σέντρα στις 20.30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sport 1HD.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (24/04)

Η ΑΕΚ την Κυριακή νίκησε 1-2 τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πετυχαίνοντας την ανατροπή του σκορ. Ο Άμραμπατ στην 100η συμμετοχή του έκρινε το ματς και το ζητούμενο για την «Ένωση» είναι η 3η σερί νίκη στα Playoffs που θα την φέρει «αγκαλιά» με τον τίτλο. Στην ΑΕΚ θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα της έδρας. Εκεί φέτος η «Ένωση» στα ματς της Super League είναι αήττητη με 12 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Ο Ματίας Αλμέιδα είχε ευχάριστα νέα, αφού οι Λιβάι Γκαρσία και Μάνταλος προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεσή του για το μεγάλο ντέρμπι. Πάντως, ο πρώτος με δεδομένο ότι στα τελευταία παιχνίδια ήταν νοκ άουτ έχει ελάχιστες πιθανότητες να παίξει βασικός και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Πόνσε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News