Παναθηναϊκός: Κόλπο γκρόσο Ιωαννίδη - Μπακασέτα στο δρόμο προς τον τίτλο!

Παναθηναϊκός: Η απάντηση του Ιωαννίδη και... όχι μόνο!

Ονειρικό δίδυμο στο Τριφύλλι με τους διεθνείς παίκτες της Εθνικής Ελλάδας να πρωτοστατούν στην προσπάθεια για το πρωτάθλημα!

Μόλις σε λίγους μήνες παρουσίας του Τάσου Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό, έχουν καταφέρει σε συνεργασία με τον Φώτη Ιωαννίδη να… βρίσκονται με κλειστά μάτια.

Tο αποκορύφωμα ήταν κόντρα στη Λαμία, όταν οι μεταξύ τους ασίστ και εν συνεχεία τα γκολ οδήγησαν το Τριφύλλι στην επικράτηση με το εμφατικό 0-5.

Στα play-off, ο 24χρονος επιθετικός έχει σκοράρει πέντε φορές και έχει δύο ασίστ, ενώ ο 30χρονος μεσοεπιθετικός μετράει τέσσερα τέρματα και δύο τελικές πάσες.

Συνολικά έχουν βάλει ή δημιουργήσει τα 11 από τα 17 γκολ του Παναθηναϊκού σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, αν σκεφτούμε πως κόντρα στη Λαμία ο ένας δημιουργούσε για τον άλλον τρία γκολ!

Τέλος, είναι και φίλοι εκτός γηπέδου, κάτι που δυναμώνει την σχέση τους σε ανθρώπινο αλλά και ποδοσφαιρικό επίπεδο, ενισχύοντας τη χημεία τους στον αγωνιστικό χώρο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News