MEGA: «Στο ημίχρονο ο Καρυπίδης κατέβηκε στα αποδυτήρια, μετά... αποσύρθηκε ο Άρης!» (vid)

MEGA: «Στο ημίχρονο ο Καρυπίδης κατέβηκε στα αποδυτήρια, μετά... αποσύρθηκε ο Άρης!» (vid)

Ο Παναγιώτης Στεφάνου μετέφερε όλο το ρεπορτάζ από το «Κλεάνθης Βικελίδης» στην αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα μετέφερε ο ρεπόρτερ στη Θεσσαλονίκη, Παναγιώτης Στεφάνου στην εκπομπή «Σούπερ Μπάλα Live»:

«Είχαμε δύο ματς, ένα στο πρώτο και ένα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο κόσμος του Άρη με αυτά που βλέπει, έχει γυρίσει την πλάτη στην ομάδα στο πρωτάθλημα. Όσο ο Άρης έπαιζε στο πρώτο ημίχρονο, ήταν μπροστά 1-0. Όταν ”αποσύρθηκε” στο δεύτερο, εύκολα η ΑΕΚ έκανε το 1-2.

Τελειώνει το ημίχρονο με 1-0 με γκολ του Μορόν και κατεβαίνει στα αποδυτήρια ο Καρυπίδης. Τώρα τι ακριβώς έγινε… αν είναι έτσι να παρουσιάζεται ο Άρης μετά από ομιλία του Καρυπίδη, καλύτερα να μην κατεβαίνει ποτέ. Φέρει φοβερές ευθύνες ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος όπως λέει, πρέπει ο Άρης να παρουσιαστεί σοβαρός και στο πρωτάθλημα!

Από παιχνίδι σε παιχνίδι στα πλέι οφ ο Άρης παρουσιάζεται ολοένα και πιο ασόβαρος. Ο Μάντζιος μόνο τον φροντιστή, δεν έβαλε στον αγωνιστικό χώρο. Η εικόνα στην εξέδρα είναι ενδεικτική.»

Και συμπλήρωσε: «Στο β’ ημίχρονο ο Άρης άργησε πολύ να βγει από τα αποδυτήρια. Μπήκε στα αποδυτήρια ο Καρυπίδης, αλλά άργησε χαρακτηριστικά να βγει. Τι ακριβώς συνέβη… Η επίσημη εξήγηση διά στόματος Μάντζιου, είναι ότι περίμενε δύο ποδοσφαιριστές να δει σε τι κατάσταση βρίσκονταν. Είναι καθαρά αγωνιστικό το θέμα.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News