Παναθηναϊκός: Τάσος Μπακασέτας σαν... Έκι Γκονζάλες

Παναθηναϊκός: Τάσος Μπακασέτας σαν... Έκι Γκονζάλες

Η μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα στο Τριφύλλι έσκασε σαν… βόμβα στα αυτιά των φίλων της ομάδας, φέρνοντας δικαίως τον ενθουσιασμό και ενισχύοντας τις φιλοδοξίες.

Η μέχρι τώρα εικόνα του αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας, δικαιώνει την απόφαση της πράσινης ΠΑΕ να επενδύσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για να τον φέρει ξανά στη χώρα μας.

Η επίδρασή του στον αγωνιστικό χώρο θυμίζει την περίπτωση του Έκι Γκονζάλες, ο οποίος είχε πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο του 2004 (και αυτός), οδηγώντας τον στην κατάκτηση του Double συνεισφέροντας σημαντικά με 5 γκολ και 1 ασίστ.

Είκοσι χρόνια αργότερα, ο «Μπάκα» με 6 γκολ και 3 ασίστ ήδη, κάνει ότι καλύτερο περνά από το χέρι του για να κλείσει η χρονιά για το Τριφύλλι με τον πολυπόθητο τίτλο στα χέρια της ομάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News