Λαμία - Παναθηναϊκός 0-5: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Λαμία - Παναθηναϊκός 0-5: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμία.

Αν κάποιος πρόλαβε να κάνει έρευνα και να εμφανίσει στοιχεία πως ο Παναθηναϊκός σκοράρει λιγότερο επί των ημερών του Φατίχ Τερίμ, καλύτερα να αναθεωρήσει.

Με οκτώ γκολ σε δύο παιχνίδια απέναντι στη Λαμία το Τριφύλλι δεν «αυτοκτόνησε» τη φετινή χρονιά στα πλέι οφ και με κάβα 15 από τους 18 διαθέσιμους βαθμούς στα πρώτα έξι παιχνίδια, μπαίνει στην τελική ευθεία για ένα «all-in» στο πρωτάθλημα της Superleague.

Τη δεδομένη στιγμή ο Παναθηναϊκός από την 4η θέση και το -6 στο ξεκίνημα των πλέι οφ, έγινε με τον πιο πειστικό τρόπο, το νο1 φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Τουλάχιστον, για όσους ασχολούνται με τα αμιγώς ποδοσφαιρικά θέματα.

Ανεξάρτητα από την κατάληξη στη φετινή κούρσα, μπορούμε να πούμε με ασφάλεια πως οι «πράσινοι» δικαιώθηκαν για την πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο τα περασμένα Χριστούγεννα.

Γιούρι Λοντίγκιν (9/10): Σπουδαία εμφάνιση από τον Λοντίγκιν που κράτησε το «μηδέν» στην εστία παρά τη (λογική) χαλαρότητα που έδειξαν οι πράσινοι στο γήπεδο μετά το 5-0 και τις συνεχόμενες αλλαγές.

Γιάννης Κώτσιρας (9/10): Ο Έλληνας μπακ ήταν φανερά βελτιωμένος σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στη Λεωφόρο κόντρα στη Λαμία, όπου είχε υποπέσει σε ένα σοβαρό λάθος. Ακούραστος, έβγαλε με άνεση το 90λεπτο.

Σαμέτ Ακαϊντίν (9/10): Με εξαίρεση ένα «τσαφ» στην περιοχή του Τριφυλλιού ο Τούρκος στόπερ έφερε ικανοποίηση στον προπονητή του, προώθησε το παιχνίδι και δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα στην αναμέτρηση, παρά το γεγονός πως βρισκόταν στο όριο των καρτών.

Τιν Γέντβαι (9/10): Δυναμική εμφάνιση από τον Κροάτη στόπερ με πολλές παρεμβάσεις στην άμυνα.

Χουάνκαρ Πέρες (7/10): Μέσα σε 63′ ο Χουάνκαρ δεν βοήθησε ιδιαίτερα στην επίθεση και η συμβολή του ήταν κυρίως στην άμυνα.

Ουίλιαν Αράο (9/10): Απόλυτα κυρίαρχος στο χώρο του κέντρου ο Αράο με σωστό μοίρασμα της μπάλας και υψηλό πρέσινγκ. Στο β’ μέρος γύρισε στην άμυνα και ανταποκρίθηκε στο ρόλο που γνωρίζει πλέον εξίσου καλά.

Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν (8/10): Ο Σλοβένος μπορεί να μην έκανε τη διαφορά με τη μπάλα, ωστόσο, έτρεξε δίχως… αύριο και έκλεψε αρκετές μπάλες στο γήπεδο.

Μπερνάρ Ντουάρτε (-): Αντιμετώπισε πρόβλημα στον οπίσθιους μηριαίους στο τέταρτο της συνάντησης και δεν μπορεί να κριθεί.

Δημήτρης Λημνιός (8/10): Ο Έλληνας ακραίος επιθετικός έκανε εκπληκτικό κοντρόλ στη φάση του 1-0, ενώ και η εκτέλεσή του ήταν καλή. Με λίγη τύχη παραπάνω θα είχε προσθέσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Τάσος Μπακασέτας (10/10): Δύο γκολ, δύο ασίστ. Ο «Μπάκα», πλέον, έχει καρφώσει όλες τις ομάδες των πλέι οφ και με τον Ιωαννίδη έχει σχηματίσει ένα δίδυμο που σκορπά τον τρόμο στους αντιπάλους!

Φώτης Ιωαννίδης (10/10): Μακράν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στο ελληνικό πρωτάθλημα! Θα είναι μεγάλη επιτυχία για τον Παναθηναϊκό και τον Τερίμ, αν τον κρατήσουν στο ρόστερ και την επόμενη σεζόν.

Μπένιαμιν Βέρμπιτς (9/10): Ο Βέρμπιτς όχι μόνο πέτυχε το πιο σημαντικό γκολ του αγώνα, αλλά έδειξε και πολλά στοιχεία του ταλέντου του σε μια γεμάτη εμφάνιση. Φέρει την κύρια ευθύνη για την επίτευξη και του 4ου γκολ των «πρασίνων».

Ντανιέλ Μαντσίνι (6/10): Ο Αργεντινός είχε κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά δεν έδειξε σιγουριά στην τελική του προσπάθεια.

Τόνι Βιλένα (6/10): Ο Ολλανδός πήρε 30′ συμμετοχής μετά από καιρό και ήταν ιδιαίτερα κινητικός στο χώρο του κέντρου, δίχως κάποια μεγάλη στιγμή.

Φιλίπ Μλαντένοβιτς (5/10): Δεν άλλαξε κάτι στην αριστερή γραμμή του Τριφυλλιού μετά το πέρασμα του Σέρβου μπακ στο παιχνίδι.

Άντραζ Σπόραρ (5/10): Ο Σλοβένος ήθελε να σκοράρει κι αυτός, αλλά δεν βρήκε τη στιγμή του στο παιχνίδι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News