Παναθηναϊκός: «Χρυσάφι» 2 εκατ. ευρώ για Παλάσιος - Η νέα πρόταση

Παναθηναϊκός: «Ναι» από Τερίμ για Παλάσιος

Νέες εξελίξεις φαίνεται πως έχουμε στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Σεμπαστιάν Παλάσιος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εκτιμούν πολύ την προσφορά του Παλάσιος τα 2,5 χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα γι’αυτό του έκαναν νέα πρόταση ανανέωσης.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της εφημερίδας Real News αναφέρει ότι η προσφορά του Τριφυλλιού ανέρχεται στα 2 εκατ. ευρώ ενώ υπάρχει και μεγάλο μπόνους για κατάκτηση τίτλων.

Επί της ουσίας με αυτή την προσφορά ο Παλάσιος παίρνει μια γενναία αύξηση της τάξεως του 50% καθώς οι ως τώρα απολαβές του ανέρχοταν στις 600.00 ευρώ.

Συμφωνία ακόμα δεν υπάρχει όμως οι δυο πλευρές συμφώνησαν να τα συναντηθούν εκ νέου σε ένα μήνα.

Από την πλευρά του ο Παλάσιος δεν έμεινε δυσαρεστημένος από την πρόταση του Παναθηναϊκού αν και θα ήθελε κάτι περισσότερο καθώς μιλάμε πιθανότατα για το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του.

Χωρίς να επιβεβαιώνεται, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πλευρά του Τούκου θα ήταν ικανοποιημένη με 3ετες συμβόλαιο.

Σε διαφορετική περίπτωση, αν οι πράσινοι θέλουν διετές τότε ο Αργεντίνος θα επιμείνει σε απαιτήσεις ύψους 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως.

Γενικότερα, ανάμεσα στις δυο πλευρές υπάρχει μια διαφορά η οποία πάντως απ’ότι φαίνεται δεν φαντάζει ικανή να χαλάσει το deal.

Τέλος, ο Φατίχ Τερίμ έχει εισηγηθεί την παραμονή του παίκτη και όλα θα εξαρτηθούν από τις επόμενες διαπραγματεύσεις.

 

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News