Λαμία - Παναθηναϊκός: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (21/04)

Λαμία - Παναθηναϊκός: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (21/04)

Ένα ακόμη κομβικό ματς στη μάχη του τίτλου για τον Παναθηναϊκό!

Τον τίτλο του φαβορί θα κληθεί να επιβεβαιώσει ο Παναθηναϊκός στην κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League.

Η αντεπίθεση του Παναθηναϊκού με στόχο την κατάκτηση του Πρωταθλήματος περνάει από τη Λαμία.

Οι «πράσινοι» την Κυριακή γνωρίζουν ότι η «γκέλα» στη Φθιώτιδα απαγορεύεται και σκέφτονται μόνο το «τρίποντο» ώστε να διατηρήσουν βάσιμες ελπίδες για την κατάκτηση της κορυφής.

Ο Παναθηναϊκός με τις τρεις διαδοχικές νίκες απέναντι σε ΑΕΚ (2-1), Άρη (2-0) και Λαμία (3-1) μπήκε γερά στο κόλπο του τίτλου. Ο Φατίχ Τερίμ περιμένει από τους παίχτες συγκέντρωση και ισορροπία σε άμυνα και επίθεση, ενώ η Λαμία ψάχνει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα στα playoffs. Μάλιστα, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου σε 5 αγωνιστικές έχει δεχθεί 18 γκολ!

O αγώνας έχει σέντρα στις 17.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sport 1HD.

Λαμία – Παναθηναϊκός: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (21/04)

Η Λαμία μετράει μόνο ήττες στη διαδικασία των Playoffs και φιλοδοξεί μέσα στην έδρα της να αποδείξει ότι δεν είναι ο σάκος του μποξ.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου την περασμένη βδομάδα θα παραταχθεί χωρίς τον Σιμόν (δεξιός μπακ), ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News