Διπλό, νίκη και ελπίδες - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Η ποδοσφαιρική «διαβολοβδομάδα» και το rotation

Ένα ακόμη κρίσιμο σταυροδρόμι θα κληθεί να ξεπεράσει ο Παναθηναϊκός στη «μάχη» του τίτλου.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Κυριακή (17:00) στη Λαμία την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League.

Ο Παναθηναϊκός με τις τρεις διαδοχικές νίκες απέναντι σε ΑΕΚ (2-1), Άρη (2-0) και Λαμία (3-1) μπήκε γερά στο κόλπο του τίτλου και αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδια σαν «τελικό». Ο Φατίχ Τερίμ πλην των γνωστών απουσιών (Μάγκνουσον, Πάλμερ, Σένκεφελντ) δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα. Αναμένεται να στηριχθεί στη συνταγή που έχει χαρίσει τις τρεις διαδοχικές νίκες.

Οι Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας, Μπερνάρ και Ιωαννίδης μοιάζουν οι επικρατέστεροι για να ξεκινήσουν. Μια θέση διεκδικούν οι Σπόραρ, Παλάσιος. Σε περίπτωση που παίξει βασικός ο Σλοβένος τότε ο Τερίμ θα παίξει σύστημα 4-4-2. Αντίθετα, αν ξεκινήσει ο Παλάσιος τότε ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στο σύστημα 4-3-3.

Στις εξέδρες του γηπέδου θα δώσουν δυναμικό παρών οι φίλοι του Παναθηναϊκού, αφού έχει ανακοινωθεί sold out.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι φέτος Παναθηναϊκός και Λαμία έχουν συναντηθεί τρεις φορές (1-1-1). Στη Φθιώτιδα το «τριφύλλι» δυσκολεύτηκε και νίκησε 1-2 στο 90’ με γκολ του Σπόραρ.

O αγώνας έχει σέντρα στις 17.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sports 1HD.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News