Προκρίθηκε στο Final 4 ο Παναθηναϊκός

Προκρίθηκε στο Final 4 ο Παναθηναϊκός

Η καταπληκτική πορεία που πραγματοποιεί απ’ το ξεκίνημα της σεζόν η Κ17 του Παναθηναϊκού επιβραβεύτηκε στο φινάλε της β’ φάσης του πρωταθλήματος Super League Κ17 με την κατάκτηση της πρώτης θέσης, που φέρνει την ομάδα του Απόστολου Παπαβασιλείου στο Final 4 της διοργάνωσης.

Οι Πράσινοι επικράτησαν με 3-0 του Λεβαδειακού για τη 18η και τελευταία αγωνιστική και σε συνδυασμό με την ήττα του Ολυμπιακού απ’ τον Ατρόμητο, σφράγισαν την απευθείας πρόκριση στο Final 4, όπου θα διεκδικήσουν τον τίτλο.

Το Τριφύλλι ολοκλήρωσε δίχως ήττα την πρώτη και τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος καθώς σε σύνολο 22 αγώνων έχει απολογισμό 17 νίκες και πέντε ισοπαλίες. Ιδίως στη δεύτερη φάση οι Πράσινοι ήταν εντυπωσιακοί καθώς από τις 2 Δεκεμβρίου 2023 ως τις 6 Απριλίου 2024 πραγματοποίησαν ένα εντυπωσιακό νικηφόρο σερί 13 αγώνων!

Η Κ17 του Παναθηναϊκού άνοιξε το σκορ στο 35′ με σουτ του Τρίκατζη μέσα απ’ την περιοχή. Στο 57′ ο Θεοχάρης σκόραρε για δεύτερη φορά με μακρινό σουτ, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 72′ ο Ντρέμποβα. Οι Πράσινοι κυριάρχησαν στο γήπεδο και πέρα απ’ τα τρία γκολ, είχαν ένα δοκάρι και πολλές ευκαιρίες για μια ευρύτερη νίκη.

Παναθηναϊκός: Μπονόβας, Χαντζάρας (61′ Σανδραμάνης), Μπουλμπασάς, Λατιφάι, Βύντρα (75′ Μαρκεζίνης), Θεοχάρης, Μακρυπίδης, Ζέκα (75′ Καρούζος), Τερζής (61′ Ντέμπροβα), Τρίκατζης (70′ Κουτσώνας), Κουτρελάκος.

Λεβαδειακός: Μάστορης, Κολυμπίρης, Κατσογιάννης, Τριάντης, Ροζανάς, Αυγέρης, Μπεϊνάς, Παπαδοιράμης, Μπαρδόλι, Μπέρδος, Μήτρου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News