Το όνειρό του μικρού Χ πήρε σάρκα και οστά - Η συνάντηση με τον αγαπημένο του Ζέκα (vid)

Το όνειρό του μικρού Χ πήρε σάρκα και οστά - Η συνάντηση με τον αγαπημένο του Ζέκα (vid)

Το όνειρο του 10χρονου Χ. να συναντήσει τον αγαπημένο του παίκτη, Κάρλος Ζέκα έγινε πραγματικότητα μέσω του Make-A-Wish.

Το Make-A-Wish βοήθησε να πάρει… σάρκα και οστά του όνειρο του μικρού Χ ο οποίος ήθελε σαν τρελός να καταφέρει κάποια στιγμή να συναντήσει το ίνδαλμά του, Κάρλος Ζέκα.

Ο συγκεκριμένος οργανισμός κανόνισε για την διαμονή εκείνου και της οικογένειάς του στην Αθήνα σε πολυτελές ξενοδοχείο με μεταφορά με ιδιωτικό van, αλλά την παρουσία του στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, «Γ. Καλαφάτης».

Ο μικρός παρατηρούσε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που έμπαιναν στο γήπεδο για προπόνηση, ώσπου έφτασε εκεί ο «ήρωάς» του Κάρλος Ζέκα και ξετρελάθηκε.

Ο Ελληνοπορτογάλος μέσος πήρε αγκαλιά τον μικρό και στην συνέχεια πήραν μαζί πρωινό. Εκεί συζήτησαν πάρα πολλά πράγματα ενώ ο μικρός έλαβε και αρκετά δώρα τόσο από την «νεράιδα» όσο και από την «πράσινη» ΠΑΕ.

Δείτε βίντεο με τις στιγμές που έζησε ο μικρός:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News