Παναθηναϊκός: Απάντησε και... αποκάλυψε για το μέλλον του ο Τιν Γεντβάι

Παναθηναϊκός: Ο Γεντβάι έκανε αυτό που δεν έχει ξανακάνει!

Ο Τιν Γεντβάι προχώρησε σε αποκαλύψεις όσον αφορά το μέλλον του μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Θυμίζουμε ότι ο Γεντβάι αγωνίζεται ως δανεικός στον Παναθηναϊκό ο οποίος όμως μπορεί το καλοκαίρι να τον κάνει μόνιμα δικό του αν πληρώσει τη ρήτρα αγοράς ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά του ο Κροάτης αμυντικός μίλησε για το μέλλον του στην εφημερίδα Τα Νέα αποκαλύπτοντας πως θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η σκέψη μου δεν είναι κάπου αλλού. Φυσικά και θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό. Είναι όλα πολύ καλά εδώ, ο κόσμος, η ομάδα, οι συνθήκες, ο πρωταθλητισμός.

Είναι κάτι που θα το δούμε με τη λήξη της σεζόν, τώρα έχουμε μπροστά μας σημαντικά παιχνίδια και δύο μεγάλους στόχους, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Όμως η σκέψη για το μέλλον μου είναι στον Παναθηναϊκό. Ναι , θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό κι εγώ, είναι όλα πολύ καλά εδώ. Είναι απλά μαθηματικά, είναι πολύ απλό.

Αν κερδίσουμε και τους πέντε αγώνες θα είμαστε πρωταθλητές, αλλιώς θα πρέπει να εξαρτηθούμε και από τις άλλες ομάδες και δεν θέλουμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News