Παναθηναϊκός: Άνω-κάτω το πρόγραμμα και χωρίς ματς για 20 μέρες

Η πρόκριση του Ολυμπιακού αναμένεται να φέρει τεράστιες αλλαγές τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη ενώ πιθανή είναι και μια ακόμα μεγάλη διακοπή.

Παναθηναϊκός-Play offs: Τα κριτήρια ισοβαθμίας και οι 6 αγωνιστικές φωτιά

Αλλαγές που αναγκάζουν τον Φατίχ Τερίμ να αναπροσαρμόσει τον σχεδιασμό του για το φορμάρισμα της ομάδας του.

Πλέον δεν είναι εφικτό να διεξαχθεί το εξ αναβολής ντέρμπι της Τούμπας από την 5η αγωνιστική, μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού το οποίο οδεύει για την Κυριακή 12 Μαΐου, ενώ η 9η αγωνιστική που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 8/5, πηγαίνει για μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 15 Μαΐου καθώς και στις δυο περιπτώσεις ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίζει την Άστον Βίλα.

Αυτομάτως η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ήτοι η διεξαγωγή της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ θα διεξαχθεί πιθανότατα στις 19 Μαΐου, μία εβδομάδα αργότερα από τον αρχικό προγραμματισμό.

Φυσικά όλα τα παραπάνω επηρεάζουν και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson που είναι προγραμματισμένος για τις 18 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό.

Ωστόσο οι τελευταίες εξελίξεις οδηγούν αναπόφευκτα σε αναβολή και εκείνου του αγώνα, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, πηγαίνοντάς τον πιθανότατα μία εβδομάδα αργότερα, στις 25 Μαΐου.

Σε αυτό το σημείο πάντως θα πρέπει να μπει κι ένας αστερίσκος, για την πιθανότητα να διεξαχθεί ο τελικός μία ή δύο ημέρες νωρίτερα.

Άρα από τις 28 Απριλίου όταν ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Άρη μέχρι τις 15 Μαϊου που θα φιλοξενηθεί από τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα μεσολαβεί ένα κενό 16 ημερών.

Ο Φατίχ Τερίμ είχε υπολογίσει να φορμάρει σε εκείνη τη περίοδο τους παίκτες του όμως τα δεδομένα άλλαξαν.

Τώρα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θα πρέπει να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του ώστε να συντηρήσει την ομάδα του στη καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News