Βοτανικός: Πότε μπαίνει η κοινοπραξία - Τα επόμενα βήματα
O Δήμος Αθηναίων προχώρησε χθες σε συνέντευξη τύπου στη οποία μίλησε για τα επόμενα βήματα στο έργο του Βοτανικού.
Με βάση τα όσα είπε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας και ο πρόεδρος του Α.Ο, Τάκης Μαλακατές, έχει αρχίσει από συνεργεία του Δήμου ο καθαρισμός του οικοπέδου.
Στη συνέχεια αναμένεται να μπει η κοινοπραξία (ΑΚΤΩΡ, ΤΕΡΝΑ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ) για την άμεση απομάκρυνση των μπάζων.
Τα 6,8 εκατομμύρια ευρώ εγκρίθηκαν και η σύμβαση βρίσκεται σε διαδικασία υπογραφής.
Αυτό που ακολουθεί είναι η έκδοση της οικοδομικής άδειας μέσα στον Μάιο και το μεγάλο στοίχημα είναι η θεμελίωση του ποδοσφαιρικού γηπέδου μέχρι το τέλος Αυγούστου.
Πλέον, μπορούμε να πούμε ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία και μετράμε αντίστροφα για την κατασκευή.
Αν τα παραπάνω επιτευχθούν τότε ο στόχος το γήπεδο του Παναθηναϊκού να είναι έτοιμο το 2026 θα είναι πλέον πολύ πιθανό και εφικτό.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η απόφαση για Σλούκα ενόψει Ολυμπιακού
- Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Γκραντ πριν τον Ολυμπιακό
- Οριστικό: Μένει στον Παναθηναϊκό ο Γιουρτσεβέν - Η χρονική διάρκεια
- Παναθηναϊκός: Οι τέσσερις παίκτες που από σήμερα μπορούν να υπογράψουν όπου θέλουν
- Τραυματίστηκε ο Βαλαντσιούνας: «Δεν είναι καλά τα πράγματα...»