Παναθηναϊκός: Οι παίκτες το κάνουν και για τον Τερίμ!

Τερίμ: «Η ομάδα δεν ψάχνει τις δικαιολογίες» - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Αυτή την εποχή οι παίκτες παίζουν ΚΑΙ για τον προπονητή τους.

Η αλήθεια είναι ότι στα ομαδικά σπορ σε οδηγεί η πραγματικότητα. Βλέπουν όλοι στο Κορωπί πως υπολογίζονται, πως ο κόουτς είναι δίκαιος και άπαντες αυτήν την στιγμή, πίνουν νερό στο όνομα του, ακόμα κι όσοι δεν παίζουν πολύ.

Οι αθλητές δεν είναι χαζοί, αναγνωρίζουν τη συμμετοχή του κόουτς στην βελτίωση του κλαμπ, η οποία δεν ήταν μόνο στο ψυχολογικό κομμάτι.

Ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής ή παλαίμαχος μίας ομάδας μπορεί να μπει στα αποδυτήρια και να εμπνεύσει με μια ομιλία του πριν ένα παιχνίδι.

Το έχει κάνει και ο … Τότης Φυλακούρης, όταν σαν υπηρεσιακός κέρδισε την Σεβίλλη που το 2005 είχε ομαδάρα. Με τον Τερίμ πάμε σε βαθύτερα αίτια που οδηγούν τους πάντες στο να του υποκλίνονται.

Εκτός από την μυθική καριέρα που έχει χτίσει στην Τουρκία ο Τερίμ μπόρεσε σε μικρό χρονικό διάστημα να βοηθήσει την ομάδα με τις τακτικές του αποφάσεις και αυτό δεν γίνεται να παραληφθεί.

Όπως και το ότι έχει όλους τους παίκτες του από κοντά, έχοντας πείσει άπαντες πως κανείς δεν περισσεύει στην τελική ευθεία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News