Παναθηναϊκός: Ώρα για εκτόξευση με συνταγή Τερίμ!

Παναθηναϊκός: «Προσέλκυσε» τους νεαρούς παίκτες της Φενέρ ο Φατίχ Τερίμ!

Κανένας δεν ξέρει τι θα συμβεί από εδώ και πέρα στο πρωτάθλημα, το σίγουρο είναι πως στο πλαίσιο του να αναλάβει μια ομάδα που είχε μάθει να δουλεύει στον αυτόματο επί Ιβάν, ο Φατίχ Τερίμ έχει πάει πολύ καλά, κρίνοντας ότι είχε ελάχιστο χρόνο να περάσει τις αρχές του.

Ο Τούρκος δεν βοήθησε μόνο να επιστραφεί η χαμένη φλόγα, πήρε αποφάσεις που οδήγησαν στην εντυπωσιακή βελτίωση της ομάδας.

Χρησιμοποίησε μία τακτική που ταιριάζει στο ρόστερ που έχει στα χέρια του και πήρε επιλογές που βοήθησαν την ομάδα.

Ανέστησε τον Γεντβάι, πήρε πολλά από τον Κώτσιρα σε πολλές θέσεις, βοήθησε τον Μπερνάρ να απελευθερωθεί και τον Μπακασέτα να γίνει άμεσα χρήσιμος.

Μονιμοποίησε τον Ακαϊντίν για να δώσει ύψος στα μετόπισθεν και με τον Αράο στο κέντρο όταν η ομάδα αμύνεται χαμηλά, της πρόσφερε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι χωρίς μπάλα.

Κέρδισε ένα σωρό ντέρμπι που δεν ήταν και το καλύτερό σου επί Ιβάν, ενώ εφάρμοσε τακτική με επιθετικό τρίο Μπερνάρ, Μπακασέτα, Ιωαννίδη που σπάνια “σπάει” ώστε να “δέσουν” οι παίκτες μεταξύ τους.

Ο Τερίμ ήρθε στην Αθήνα σαν έτοιμος από καιρό γι αυτήν την ευκαιρία κι ήξερε καλά το πώς θα βοηθήσει το τριφύλλι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News