Λαμια – Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (21/04)

Λαμια – Παναθηναϊκος Live Streaming

Να περάσει από την «καταπράσινη» Λαμία και να κάνει νέο βήμα τίτλου θέλει ο Παναθηναϊκός.

Λαμια – Παναθηναϊκος Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Η Λαμία υποδέχεται τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (17:00) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League. H βαθμολογική θέση των ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο (ΑΕΚ 69, Παναθηναϊκός 68, ΠΑΟΚ 67, Ολυμπιακός 63, Άρης 48) δείχνει ότι οι «πράσινοι» έχουν τεράστιο κίνητρο για το «τρίποντο» της νίκης.

Η Λαμία μετράει μόνο ήττες στη διαδικασία των Playoffs και φιλοδοξεί μέσα στην έδρα της να αποδείξει ότι δεν είναι ο σάκος του μποξ.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου την περασμένη βδομάδα μπορεί να ηττήθηκε στη Λεωφόρο (3-1), όμως σε μεγάλο διάστημα της αναμέτρησης έβαλε δύσκολα στους παίχτες του Φατίχ Τερίμ. Η Λαμία θα παραταχθεί χωρίς τον Σιμόν (δεξιός μπακ), ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Με συγκέντρωση για νέο τρίποντο

Ο Παναθηναϊκός με τις τρεις διαδοχικές νίκες απέναντι σε ΑΕΚ (2-1), Άρη (2-0) και Λαμία (3-1) μπήκε γερά στο κόλπο του τίτλου και αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδια σαν «τελικό». Ο Φατίχ Τερίμ πλην των γνωστών απουσιών (Μάγκνουσον, Πάλμερ, Σένκεφελντ) δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα. Αναμένεται να στηριχθεί στη συνταγή που έχει χαρίσει τις τρεις διαδοχικές νίκες.

Οι Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας, Μπερνάρ και Ιωαννίδης μοιάζουν οι επικρατέστεροι για να ξεκινήσουν. Μια θέση διεκδικούν οι Σπόραρ, Παλάσιος. Σε περίπτωση που παίξει βασικός ο Σλοβένος τότε ο Τερίμ θα παίξει σύστημα 4-4-2. Αντίθετα, αν ξεκινήσει ο Παλάσιος τότε ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στο σύστημα 4-3-3.

Στις εξέδρες του γηπέδου θα δώσουν δυναμικό παρών οι φίλοι του Παναθηναϊκού, αφού έχει ανακοινωθεί sold out.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι φέτος Παναθηναϊκός και Λαμία έχουν συναντηθεί τρεις φορές (1-1-1). Στη Φθιώτιδα το «τριφύλλι» δυσκολεύτηκε και νίκησε 1-2 στο 90’ με γκολ του Σπόραρ.

Παναθηναϊκος – Λαμια Live Streaming: Δούκας: «Το έργο για τον Βοτανικό αποκτά σφυγμό – Να μη χαθεί άλλος χρόνος»

Το προσεχές διάστημα θα μπουν οι μπουλντόζες στον Βοτανικό, όπως ανέφερε ο Χάρης Δούκας.

«Ξεκινάμε από τη θετική είδηση, αφού πριν από μερικές μέρες είχα δηλώσει πως είχαμε όλο λόγια, αλλά όχι έργο. Είμαστε στο πεδίο και δικά μας συνεργεία καθαρίζουν τον συγκεκριμένο χώρο, και το λέω με όλη την ευθύνη στους κατοίκους της Αθήνας και τους φίλους του Παναθηναϊκού. Βάζουμε τα πράγματα σιγά-σιγά σε μία σειρά και αποδίδουν καρπούς. Είμαστε εδώ με τον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ, που είναι κοντά μας. Όλοι μαζί συζητάμε όλα τα σημαντικά βήματα που πρέπει να κάνουμε. Ευχαριστούμε όλους όσοι εμπλέκονται σε αυτό το έργο. Ως Δήμος Αθηναίων δημιουργήσαμε ένα καλό κλίμα προσήλωσης και απτών αποτελεσμάτων. υπογράφεται άμεσα η σύμβαση για να αναλάβει η κοινοπραξία.

Έχοντας ως Δήμος Αθηναίων την ευθύνη και τον πρώτο λόγο δημιουργήσαμε ένα καλό κλίμα και τώρα έχουμε απτά αποτελέσματα. Υπογράφεται άμεσα η σύμβαση για την ανάδοχη κοινοπραξία, που είναι το πιο σημαντικό, και η άμεση εργασία για την απομάκρυνση των μπάζων. Μία σύμβαση που είναι συμπληρωματική, αξίας κοντά στα 7 εκατ. ευρώ, και υπογράφηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, πέρα από την οικονομική επιτροπή και περνάει από Δ.Σ. και μπαίνουν άμεσα οι υπογραφές και σε πολύ λίγες μέρες οι μπουλντόζες και τα φορτηγά του αναδόχου θα πιάσουν δουλειά. Ήδη οι δικές μας μπουλντόζες κάνουν κάποιες διαδικασίες προπαρασκευαστικές.

 «Ο δήμος θα είναι αρωγός»

Ο Παναγιώτης Μαλακατές ανακοίνωσε την έναρξη των εργασιών στον χώρο του Βοτανικού για το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Την έναρξη των εργασιών στον χώρο του Βοτανικού για την ανέγερση του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναγιώτης Μαλακατές. Με την ατάκα «επιτέλους ξεκινάμε. Για την ακρίβεια, ξεκινήσαμε…», ξεκίνησε την τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί από κοινού με τον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα.

«Σας καλέσαμε σήμερα με τον Δήμαρχο για να σας ενημερώσουμε για τις πολύ σημαντικές εξελίξεις της Διπλής Ανάπλασης. Με δύο λέξεις: επιτέλους ξεκινάμε! Για την ακρίβεια, ξεκινήσαμε!. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα ήμασταν σε συνεχείς συζητήσεις, με τον Δήμαρχο και τους εμπλεκόμενους φορείς. Για να είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την εξέλιξη των εργασιών», επισήμανε ο Παναγιώτης Μαλακατές.

Παναθηναϊκος – Λαμια Live Streaming: Επίσημο το sold out – Πρώτη φορά φέτος εξαντλούνται τα εισιτήρια

Το πρώτο φετινό sold out ανακοίνωσε η Λαμία καθώς εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει ότι όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική των Palyoffs της Stoiximan Super League, την Κυριακή 21.04.2024 στις 17:00 στο ΔΑΚ Λαμία “Αθ. Διάκος” έχουν εξαντληθεί.

Σας ευχαριστούμε για το πρώτο φετινό SOLD OUT και σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 3 μ.μ. και λόγω των αυστηρών ελέγχων που θα διενεργηθούν, οι φίλαθλοι κάτοχοι εισιτηρίων της συγκεκριμένης αναμέτρησης, καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα, προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός, ταλαιπωρία και καθυστέρηση της πρόσβασης τους στις κερκίδες, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλότητα.

Όλοι μαζί πρέπει να προσαρμοστούμε και να προστατεύσουμε την ομάδα και το γήπεδό μας.

ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ότι όλοι όσοι προσέρχονται στο γήπεδο οφείλουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο ταυτοποίησης. Ο νόμος υποχρεώνει άπαντες σε έλεγχο και οποιαδήποτε άρνηση αποκλείει την είσοδο στο γήπεδο.

Με το νέο αυστηρότατο νομικό πλαίσιο όποιος φίλαθλος δεν διαθέτει ονομαστικό εισιτήριο όχι απλά δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο, αλλά του επιβάλλεται και πρόστιμο 500 ευρώ από την Αστυνομία. Στον έλεγχο ταυτοπροσωπίας σε περίπτωση που βρεθεί φίλαθλος με εισιτήριο σε άλλο όνομα, τόσο ο κάτοχος, όσο κι ο δικαιούχος θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εκάστοτε εισιτηρίου, θα επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα, ενώ η ΠΑΕ θα τιμωρείται με κλείσιμο της θύρας, όπου έγινε η παράβαση.

Κάθε καπνογόνο, φωτοβολίδα, κροτίδα, μπουκάλι, κάθε αντικείμενο που μπορεί να πέσει στον αγωνιστικό χώρο, σημαίνει κλείσιμο του γηπέδου! Οι ποινές είναι διοικητικές και έρχονται πλέον απευθείας από την πολιτεία. Συν τις όποιες επιπρόσθετες προκύπτουν από τα πειθαρχικά όργανα.

Παναθηναϊκος – Λαμια Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News