Παναθηναϊκός: Οι φήμες για Ακαϊντίν, η πιθανή προσφορά των πρασίνων και η θέληση του παίκτη
Ο Τούρκος αμυντικός έχει συγκεντρώσει, τον τελευταίο καιρό, όλα τα βλέμματα πάνω του με τις εξελίξεις να… τρέχουν.
Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Παναθηναϊκός είναι ικανοποιημένος από την αγωνιστική εκτόξευση του Σαμέτ Ακαϊντίν και ερευνά τους τρόπους παραμονής του στην Ελλάδα.
Οι δημοσιογράφοι από την γειτονική μας χώρα, αναφέρουν ότι η πράσινη ΠΑΕ θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα των 4 εκατομμυρίων ευρώ που εμπεριέχεται στη συμφωνία με την Φενέρμπαχτσε.
Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από τον Αθηναϊκό σύλλογο, με τη λογική να λέει πως οι «Πράσινοι» θα κάνουν πρόταση για εκ νέου δανεισμό του 30χρονου αμυντικού, με ολική κάλυψη του συμβολαίου.
Πάντως παρά τα σενάρια που έχουν ξεσπάσει ελέω μεταγραφών, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει βρει την… ποδοσφαιρική του Ιθάκη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και θεωρείται μονόδρομος η παρουσία του στο Τριφύλλι και τη νέα χρονιά.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Φαλ... σκιάχτρο στη ρακέτα - Ο επόμενος για το 5 - Τι μπορεί να δώσει ο Λάιλς»
- Παναθηναϊκός: Πώς έφτασε στο οριστικό deal για τον Μπαντιό
- Παναθηναϊκός, μπάτζετ: Τα χρήματα που έχει ξοδέψει ήδη για μεταγρφαφές
- Παναθηναϊκός: Ταλαιπωρία για Πελίστρι - Η Ομοσπονδία ακύρωσε την πτήση τσάρτερ!
- «Προφορική δέσμευση Παναθηναϊκού-Μπόνγκα, τι περιμένει ο παίκτης»