Φώτης Ιωαννίδης: Αυτή θα είναι η απάντησή του!

Παναθηναϊκός: Κι ο Φώτης Ιωαννίδης συνεχίζει το... βιολί του!

Ορθή διαχείριση από τον Έλληνα φορ που παρά το νεαρό της ηλικίας του, έδειξε ολύμπια ψυχραιμία στο δρόμο της… δικαίωσης!

Με το ξέσπασμα του δημοσιεύματος για το θετικό δείγμα σε τεστ ντόπινγκ στην Εθνική ομάδα, οι κακές γλώσσες κατευθείαν φωτογράφισαν τον Φώτη Ιωαννίδη.

Η δικαίωση δεν άργησε να έρθει αφού μετά από λίγες ώρες διαψεύστηκε επίσημα το συγκεκριμένο σενάριο, χαλώντας τα όνειρα στους εχθρούς του 24χρονου παίκτη του Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας φορ με μια λιτή δήλωση στα Social Media του εξέφρασε τη λύπη του για το συμβάν και ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει νομικά κόντρα σε όσους τόλμησαν να σπιλώσουν την εικόνα του.

Η επόμενη κίνησή του, πάντως, θα είναι εκεί όπου ξέρει να απαντάει καλύτερα. Που αλλού; Μα φυσικά, στο γήπεδο όπου φέτος μετράει 40 εμφανίσεις, 21 γκολ και 8 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, όντας ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News