Φώτης Ιωαννίδης: Νέα ομάδα... μεγαθήριο στο «κόλπο»

Παρά το «φιάσκο» με την υπόθεση ντόπινγκ, φουντώνουν τα σενάρια της απόκτησης του 24χρονου επιθετικού από σωρεία ευρωπαϊκών μεγαθηρίων.

Φώτης Ιωαννίδης: Νέα ομάδα... μεγαθήριο στο «κόλπο»

Τις τελευταίες μέρες το όνομα της Σεβίλλης πρωτοστατούσε στην πιάτσα, με τους Ισπανούς να ήθελαν διακαώς να μπουν δυναμικά στη διεκδίκηση του Έλληνα φορ.

Αυτό άλλαξε, σύμφωνα με την «El Mundo Deportivo», όταν οι Ανδαλουσιανοί ενημερώθηκαν ότι η πράσινη ΠΑΕ αξιώνει πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ για την πώληση του Φώτη Ιωαννίδη.

Με τις μεταγραφές να πλησιάζουν, η ισπανική εφημερίδα «Todofichajes» έβαλε στο κόλπο και την Γιουβέντους, η οποία γλυκοκοιτάζει την περίπτωσή του, τοποθετώντας τον σε περίοπτη θέση στη λίστα της.

Το ίδιο ρεπορτάζ σημειώνει ότι αποτελεί στόχος των Αταλάντα και Γουέστ Χαμ, με τις επίσημες προτάσεις να μην βρίσκονται μακριά από την πόρτα του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr