Φώτης Ιωαννίδης: Νέα ομάδα... μεγαθήριο στο «κόλπο»
Παρά το «φιάσκο» με την υπόθεση ντόπινγκ, φουντώνουν τα σενάρια της απόκτησης του 24χρονου επιθετικού από σωρεία ευρωπαϊκών μεγαθηρίων.
Τις τελευταίες μέρες το όνομα της Σεβίλλης πρωτοστατούσε στην πιάτσα, με τους Ισπανούς να ήθελαν διακαώς να μπουν δυναμικά στη διεκδίκηση του Έλληνα φορ.
Αυτό άλλαξε, σύμφωνα με την «El Mundo Deportivo», όταν οι Ανδαλουσιανοί ενημερώθηκαν ότι η πράσινη ΠΑΕ αξιώνει πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ για την πώληση του Φώτη Ιωαννίδη.
Με τις μεταγραφές να πλησιάζουν, η ισπανική εφημερίδα «Todofichajes» έβαλε στο κόλπο και την Γιουβέντους, η οποία γλυκοκοιτάζει την περίπτωσή του, τοποθετώντας τον σε περίοπτη θέση στη λίστα της.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΤο ίδιο ρεπορτάζ σημειώνει ότι αποτελεί στόχος των Αταλάντα και Γουέστ Χαμ, με τις επίσημες προτάσεις να μην βρίσκονται μακριά από την πόρτα του Παναθηναϊκού.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η επιστροφή Ναν φέρνει νέα δεδομένα για Γκραντ και εξάδα
- Παναθηναϊκός: Κροάτες για Γιάγκουσιτς – «Θα πρέπει να αναζητήσει νέα ομάδα»
- Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε: Η πρόβλεψη του ΑΙ για νικητή και σκορ
- Παναθηναϊκός: Πιθανή ανατροπή με Λιβάι Γκαρσία - Τα νέα δεδομένα
- Παναθηναϊκός: Πρώτες κινήσεις για μεταγραφή τον Ιανουάριο και ένα γνώριμο όνομα