Παναθηναϊκός: Η ποδοσφαιρική «διαβολοβδομάδα» και το rotation

Παναθηναϊκός: Η ποδοσφαιρική «διαβολοβδομάδα» και το rotation

Η τελική ευθεία του πρωταθλήματος είναι εδώ με το Τριφύλλι να καλείται να σταθεί στο ύψος του, στο δρόμο προς το πολυπόθητο πρωτάθλημα.

Τρία παιχνίδια σε διάστημα επτά ημερών θα δώσει ο Παναθηναϊκός, αρχής γενόμενης με το Κυριακάτικο εκτός έδρας στη Λαμία.

Την Τετάρτη θα πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια, για το ντέρμπι τίτλου κόντρα στην ΑΕΚ, εκεί όπου πολλά θα κριθούν με το αποτέλεσμά του.

Την επόμενη Κυριακή θα υποδεχτεί τον Άρη στην Λεωφόρο, με την ευχή να έχει κάνει το τρία στα τρία.

Δεδομένο θεωρείται ότι θα γίνει μικρό rotation ενόψει του ντέρμπι κόντρα στην Ένωση, με τον Φατίχ Τερίμ να μοιράζει την τράπουλα για να φρεσκάρει τους παίκτες του.

Μην ξεχνάμε, ότι ο Τούρκος προπονητής γνωρίζει καλά από συντήρηση, κάτι που φάνηκε και στη μίνι προετοιμασία που πραγματοποίησε, με τον ερχομό του στο σύλλογο.

Όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, αυτή ήταν καθοριστική καθώς η ομάδα του έχει αντοχές για το κρίσιμο δίμηνο Απριλίου – Μαΐου, εκεί όπου θα κριθούν όλοι οι τίτλοι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News