Βοτανικός: Όλα... σήμερα για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Βοτανικός: Ξένες εταιρίες για  το γήπεδο!

Συνέντευξη Τύπου, παρουσία του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα, θα δώσει σήμερα ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με αποκλειστικό θέμα το νέο γήπεδο στον Βοτανικό καιτη Διπλή Ανάπλαση γενικότερα.

Είναι μια ευκαιρία μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες να πληροφορηθεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού γιατί καθυστερεί το project. Μετά το Πάσχα θα γίνει και ανοικτή συγκέντρωση και συζήτηση στον Τάφο του Ινδού, όπου θα παραβρεθούν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναγιώτης Μαλακατές αλλά και ο Χάρης Δούκας.

Οι μπουλντόζες έχουν ήδη μπει στον Βοτανικό και κατεδαφίζουν αυθαίρετα κτήρια μέχρι να δραστηριοποιηθεί για την απορρύπανση του χώρου η κοινοπραξία των εταιρειών (Μυτιληναίος, Άκτωρ και Τέρνα) που έχει αναλάβει να κατασκευάσει το ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Η πιο σημαντική είδηση όμως έρχεται από την πλευρά του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, καθότι ο Νίκος Παπαθανάσης έβαλε την υπογραφή του και ενέκρινε το ποσό των 6,8 εκατ. ευρώ (5 εκατ. συν τον ΦΠΑ), το οποίο θα δοθεί στην κοινοπραξία για αυτό τον λόγο. Υπενθυμίζουμε ότι η κυβέρνηση Μnτσοτάκη έχει δεσμεύσει από το Ταμείο Ανάκαμψης 115 εκατ. ευρώ για το έργο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. και ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Χάρης Δούκας θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Αθηνών την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 13:00 για το ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης.

Ο Σύλλογος γνωστοποιεί επίσης ότι σχετικά με το αίτημα μελών του Συλλόγου για ανοικτή συζήτηση, θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» την εβδομάδα μετά το Πάσχα, παρουσία και του Δημάρχου Αθηναίων κ. Χάρη Δούκα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News