Βοτανικός: ΤΕΡΝΑ-ΑΚΤΩΡ-Μυτιληναίος... ανέλαβαν δράση!
Η έλλειψη κεφαλαίων για τη συνέχιση του καθαρισμού του οικοπέδου της Διπλής Ανάπλασης, επιλύθηκε οριστικά.
Την Τρίτη, το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ενέκρινε πρόσθετο κονδύλι 6.863.881 ευρώ για την επανεκκίνηση των εργασιών και την Πέμπτη και ο Δήμος Αθηναίων το αποδέχτηκε άμεσα.
Σήμερα συνεδρίασε έκτακτα η Δημοτική Επιτροπή μέσω τηλεδιάσκεψης και ψήφισε ομόφωνα υπέρ της αποδοχής της χρηματοδότησης.
Ο Δήμος Αθηναίων υπέγραψε συμπληρωματική σύμβαση με τις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΑΚΤΩΡ και Μυτιληναίο, για να αναλάβουν την ολοκλήρωση των εκσκαφών και της απορρύπανσης.
Εκτός από τον χρόνο που εξοικονομείται, οι τρεις μεγαλύτερες κατασκευαστικές της χώρας μπορούν να διαθέσουν περισσότερα μέσα και δυναμικό.
Τέλος, σύμφωνα με τη νέα σύμβαση, η κοινοπραξία υποχρεούται να καθαρίσει τον χώρο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2024.
Αν και εκτιμάται πως το στάδιο του καθαρισμού θα ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Αν δεν πήγαινε για Ομπράντοβιτς, ο Παναθηναϊκός δεν θα άφηνε τον Πασκουάλ να πάει στο Ντουμπάι» (vid)
- Παναθηναϊκός: Το τηλεφώνημα Αλαφούζου σε Ζέκα για Νέστρουπ
- «Η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς»
- «Συμφώνησε και ο Αλαφούζος για Νέστρουπ στον Παναθηναϊκό - Πόσο θα κοστίσει» (vid)
- Γιασικεβίτσιους: «Αν έρθουν φίλοι του Παναθηναϊκού στο Final Four δεν θα υποστηρίξουν Ολυμπιακό»