Παναθηναϊκός: Δυναμώνει την άμυνά του και όχι... μόνο!

Αράο: «Μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ»

Περιμένουμε την ένταξη των Μάγκνουσον, Μαξίμοβιτς ώστε του χρόνου η ομάδα να δημιουργήσει ακόμα πιο δυνατή οπισθοφυλακή.

Η ισορροπία είναι το παν στον πρωταθλητισμό. Η αμυντική τετράδα, μαζί με το δίδυμο Αράο, Μαξίμοβιτς είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα …κάστρο μπροστά από τον τερματοφύλακα και να κάνει τους επιθετικούς να αφοσιωθούν στο δικό τους έργο.

Όταν οι κεντρικοί χαφ είναι σε θέση να μην αφήνουν τους αντιπάλους να δημιουργήσουν συνεργασίες, να μην αφήσουν σε κάποιον να βγει στήριγμα ανάμεσα στις γραμμές για να λειτουργήσει σαν “μαξιλάρι” για οποιαδήποτε συνεργασία, είσαι σε πολύ καλό δρόμο.

Σπουδαίο πράγμα να ξεκινάς να πιέζεις ψηλά και πολλά να σταματούν πάνω στους αμυντικούς μέσους. Έτσι φτιάχνεις άμυνα που θα βγάζει αποτελεσματικότητα με όλους τους τρόπους.

Στο πώς λειτουργούν μαζί οι γραμμές, στην επιθετικότητα και στην γρήγορη αντίδραση που πρέπει να έχει η τελευταία γραμμή άμυνας και σε προσωπικές αντιδράσεις, σε μάχες ένας προς ένας. Όταν νιώθεις ήρεμος πίσω, μπορείς να επιτεθείς με περισσότερη σπουδή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News