Παναθηναϊκός: Τα νέα σενάρια με Τερίμ!

Τερίμ: «Ενα από τα πράγματα που είπα στους παίκτες...» - Οι δηλώσεις μετά τη νίκη

Σπάνια ο Παναθηναϊκός κατακτά πρωτάθλημα όταν αλλάζει τεχνικό μεσούσης της χρονιάς. Θα τα καταφέρει ο Φατίχ Τερίμ να γράψει ιστορία; Θα συνεχίσει και του χρόνου;

Η αλήθεια είναι πως για να διαλέξεις προπονητή, η σωστή εποχή είναι όταν τελειώσει το πρωτάθλημα.

Τότε οφείλεις να γνωρίζεις καλά τι ποδόσφαιρο θέλεις να παίξεις και στη συνέχεια να βρεις τον κατάλληλο, αξιολογώντας την δουλειά του, έχοντας σημείο αναφοράς τι μπάλα έπαιξαν οι ομάδες του, τι τίτλους πήρε.

Όταν υπάρχει αυτός ο κύκλος διεργασίας, η γνώση τι θέλουμε να παίξουμε και η αξιολόγηση ενός μεγάλου δικτύου αναζήτησης τότε δημιουργείται η ανάγκη στήριξης της επιλογής.

Από την στιγμή που θα χρειαστεί να αλλάξεις προπονητή μέσα στην σεζόν στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει ένας δρόμος, ο οποίος ακολουθείτε σε όλα τα επίπεδα.

Αναλαμβάνει κάποιος σαν υπηρεσιακός (τυπικά) και ο οργανισμός περιμένει να δει το πώς θα αντιδράσει η ομάδα στα νέα δεδομένα.

Αν τα αποτελέσματα βοηθήσουν, ο υπηρεσιακός γίνεται μόνιμος, η ομάδα ηρεμεί, αποφεύγει νέα αλλαγή κι όλοι κερδίζουν χρόνο.

Φυσικά η προσωπικότητα του Τερίμ είναι τεράστια και το καλοκαίρι εκείνος είναι που θα θέσει τους όρους για νέα συνεργασία κι όχι το κλαμπ, ανεξαρτήτως αν θα έχουν κατακτηθεί τίτλοι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News