Χελάκης για Ιωαννίδη: "Ηταν διδακτική η χθεσινή ιστορία"

Χελάκης για Μπερνάρ: "Κάτω από ομαλές συνθήκες... θερμοκρασίας δύσκολα θα ερχόταν"

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Χελάκης σχολιάζει τη χθεσινή ιστορία με τον Φώτη Ιωαννίδη.

Αναλυτικά όσα γράφει στη SportDay:

Μία προφανώς αδιασταύρωτη πληροφορία έφτασε στο σημείο να δημιουργήσει μία αχρείαστη αναστάτωση, τέτοια που οδήγησε τον Φώτη Ιωαννίδη να δηλώσει πως σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον όσων τον συκοφάντησαν. Το δίκιο του βουνό.

Η ΕΠΟ με τα αρμόδια τμήματά της όφειλε έγκαιρα να διαγνώσει ο πρόβλημα και να αντιληφθεί την έκταση που πάει να πάρει. Έβγαλε μία αμήχανη ανακοίνωση στις 5 το απόγευμα αντί να κινηθεί με ταχύτητα και να μην αφήσει να γραφτούν διάφορα πρωτίστως κατά του Ιωαννίδη και στη συνέχεια για μία σειρά διεθνών ποδοσφαιριστών.

Επιβεβαιώθηκε όμως και κάτι άλλο. Η καλή είδηση πουλάει μία φορά. Η κακή είδηση πουλάει δέκα φορές. Η ανθρωποφαγία είναι μολυσματική ασθένεια που έχει εξαπλωθεί σχεδόν στο σύνολο των οπαδών. Γιατί οπαδοί ήταν αυτοί που σχεδόν πανηγύριζαν για κάθε όνομα διεθνή που αφηνόταν να εννοηθεί πως ήταν τάχα ντοπαρισμένος. Ήταν διδακτική η χθεσινή ιστορία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News