Παναθηναϊκός μεταγραφές: Νέα δεδομένα με τα 4 εκατ. για Ακαϊντίν

Ακαϊντίν: «Είναι πολύ καλός ο Γκαρσία, αλλά έχω παίξει και με καλύτερους»

Τα τουρκικά ΜΜΕ βάζουν τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά την περίπτωση του 30χρονου αμυντικού και το Τριφύλλι!

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Σαμέτ Ακαϊντίν έχει αντιστρέψει το πρωταρχικό, αρνητικό, κλίμα και με τις σπουδαίες εμφανίσεις του, έχει αναγκάσει τον Παναθηναϊκό να ψάχνει… τρόπο να τον κρατήσει στην Αθήνα.

Οι μεταγραφές ξεκίνησαν νωρίς για τους Πράσινους, με τους Τούρκους δημοσιογράφους να αναφέρουν το πόσο ικανοποιημένοι είναι στην Ελλάδα με την απόδοση του πολύπειρου αμυντικού.

Να αναφέρουμε ότι στη συμφωνία με την Φενέρμπαχτσε περιλαμβάνεται οψιόν αγοράς 4 εκατομμυρίων ευρώ, την οποία η πράσινη ΠΑΕ προσπαθεί να… γλυτώσει.

Στην Φενέρ δεν έχει χώρο στο ροτέισον του προπονητή, συνεπώς συμφέρει και τις δύο πλευρές να επεκτείνουν τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή για τη νέα σεζόν, με τους «Πράσινους» να καλύπτουν εξ’ ολοκλήρου όλο το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News