Τέρμα το ψέμα και η προπαγάνδα: Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ!

Παναθηναϊκός: Βρήκε στο πρόσωπό του, το φως που έψαχνε για επαναφορά

Την περίπτωση ν’ ανήκει στον Φώτη Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ που εντοπίστηκε σε Έλληνα διεθνή στο ματς με τη Γεωργία απέκλεισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κυριάκος Θωμαΐδης.

Διάφορες ιστοσελίδες , μακριά από το ρεπορτάζ, και αρκετός ”φίλαθλος” κόσμος άλλων ομάδων συνέδεσαν ετσιθελικά το όνομα του Ιωαννίδη με την περίπτωση του ντόπινγκ, υπό το φόβο, μήπως ο Παναθηναϊκός κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Το… ξεβράκωμα, όμως, δεν άργησε να έρθει με τον Θωμαϊδη να κάνει την αποκάλυψη πως ο πράσινος φορ και καλύτερος παίκτης της χώρας, βγήκε αρνητικός στους ελέγχους που έγιναν στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Ελλάδας με τη Γεωργία.

Αναλυτικά:

«Η πληροφορία επιβεβαιώνεται πως στο πρώτο δείγμα κάποιος Έλληνας διεθνής είναι θετικός. Δεν δημοσιοποιούνται ονόματα.

Δεν κινδυνεύει η Εθνική Ελλάδος παρά μόνο ο ποδοσφαιριστής. Βλέπω κάποια δημοσιεύματα με ονόματα ποδοσφαιριστών. 

Έχει γραφτεί ένα και μοναδικό όνομα, του Φώτη Ιωαννίδη. Τα δύο δείγματα , το πρώτο στην Αθήνα πριν τον αγώνα στην Τιφλίδα, και το δεύτερο στην Τιφλίδα, και τα δύο ήταν αρνητικά!

Μπορεί οποιοσδήποτε να πει οτιδήποτε.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News