Chris ASMR: Ο Tik-Toker που έγινε πρώτο trend - Η ομάδα που υποστηρίζει - «Κυπελλούχος ο Άρης» (vid)

Chris ASMR: Ο Tik-Toker που έγινε πρώτο trend - Η ομάδα που υποστηρίζει - «Κυπελλούχος ο Άρης» (vid)

Ο Chris ASMR (σ.σ Χρήστος Προβιστάλης) είναι το πρόσωπο των ημερών στο ελληνικό Youtube, ενώ τους προηγούμενους μήνες έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στο Tik-Tok με βίντεο στα οποία τρώει, συνήθως, λιπαρά φαγητά.

Μέσα από το ίντερνετ ο Chris ASMR έκανε… δουλειά την αγαπημένη του συνήθεια, το φαγητό κατά τη διάρκεια της πανδημίας, προκειμένου να αποκομίσει κάποιο οικονομικό όφελος.

Όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος σε food – talking βίντεο, ο ίδιος εργάστηκε στο παρελθόν ως νοσηλευτής στην Αγγλία και έβγαζε 2.500-3.000 ευρώ το μήνα. Σκοπός του είναι να πάρει την πλακέτα στο Youtube για τους 100.000 subscribers προκειμένου να μπορεί να βιοποριστεί.

Ο πετυχημένος youtuber, It’s Only Skillz, επιχείρησε να τον βάλει στο σωστό δρόμο και του πρότεινε ένα πρότζεκτ υγιεινής ζωής και διατροφής. Μάλιστα, του έκανε το challenge να ανεβάσει βίντεο που να τρώει γιαούρτι και όχι κάποιο junk-food.

Μέσα από την καθημερινή του επικοινωνία με τους θαυμαστές του καναλιού ο Chris ASMR έχει αποκαλύψει ποια ομάδα υποστηρίζει.

«Είμαι Ολυμπιακός, θέλω να πάνε καλά οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη. Μετά τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να περάσει στους 4 του Conference League από ότι ο Ολυμπιακός.», ανέφερε πρόσφατα.

«Βλέπω, επίσης, τον Άρη να κατακτά το Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στον Παναθηναϊκό», προέβλεψε ακόμα ο Κρις.

Ποιος είναι ο διάσημος tik-toker;

Ο Chris ASMR MukBang ξεκίνησε από το 2022 τα βίντεο σε TikTok και YouTube.

Πριν από αυτό ήταν νοσηλευτής για πέντε χρόνια στην Αγγλία, αλλά λόγω του κορωνοϊού αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Ελλάδα και ξεκίνησε τα βίντεο.

«Εγώ το ξεκίνησα αυτό γιατί και εγώ αυτά έβλεπα σε βίντεο. Σέβομαι τα σχόλια, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα», έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του.

«Από το 2003 μέχρι και τώρα γυμναζόμουν συστηματικά. Τώρα ήθελα να κάνω ένα διάλειμμα. Η διατροφή που κάνω τώρα ξέρω ότι δεν είναι σωστή, αλλά τώρα δεν θέλω να την αλλάξω, θέλω να χαλαρώσω» έχει προσθέσει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News