Αυξημένες απολαβές πρότεινε ο Παναθηναϊκός - Μικρή απόσταση, οι απαιτήσεις Παλάσιος

Αυξημένες απολαβές πρότεινε ο Παναθηναϊκός - Μικρή απόσταση, οι απαιτήσεις Παλάσιος

Ποιο είναι το story με τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή του Τριφυλλιού στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται για την ανανέωσή του;

Ο μάνατζερ του Σεμπάστιαν Παλάσιος έχει λάβει την οριστική προσφορά του Παναθηναϊκού και είναι θέμα ημερών η απάντηση του ποδοσφαιριστή, για να ολοκληρωθεί πλήρως το θέμα.

Οι μεταγραφές ξεκίνησαν για τα… καλά στο Τριφύλλι, με την πράσινη ΠΑΕ να προσπαθεί να κλείσει «μέτωπα» και να προλάβει καταστάσεις πριν να είναι αργά.

Το νέο deal με το Τριφύλλι περιλαμβάνει διετή διάρκεια συνεργασίας, με τις αποδοχές του παίκτη να είναι αυξημένες. Βέβαια, τα οικονομικά «θέλω» του δεν ταυτίζονται με την υπάρχουσα προσφορά αλλά μειώνει τη διαφορά που υπήρχε στην πρώτη προσέγγιση.

Πιο συγκεκριμένα, ο 32χρονος αξίωσε γύρω στο ένα εκατομμύριο ευρώ, εξαργυρώνοντας την τριετή παρουσία του στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Παρότι οι «Πράσινοι» δεν ήταν σε αυτό το χρηματικό στάτους εξ αρχής, επανήλθαν με τελική πρόταση, πλησιάζοντας υπό τη μορφή μπόνους τα χρήματα που ζητά η πλευρά του «Τούκου».

Μπαίνοντας στο τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του και βρισκόμενος στο πικ του ποδοσφαιρικά, ο Παλάσιος έχει την ευκαιρία να μείνει στην Αθήνα, εδώ που όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, απολαμβάνει να βρίσκεται μαζί με τη γυναίκα και την κόρη του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News