Παναθηναϊκός: Άψογο και εκεί το Τριφύλλι...

Super League: Η βαθμολογία των πλέι οφ μετά το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Η επίθεση του Παναθηναϊκού την Κυριακή λειτούργησε άψογα και με τους τρεις τρόπους που μπορεί να χρησιμοποιήσει μια ομάδα για να γίνει απειλητική.

Ο γηπεδούχος απείλησε και σκόραρε είτε πρεσάροντας και κλέβοντας τη μπάλα, είτε μεταφέροντας την σωστά μετά από μια σειρά πάσες (που σε κάποιες περιπτώσεις είναι και πάνω από 10!), είτε χτίζοντας δυναμικές επιθέσεις όπου παίκτες κινούνται χωρίς τη μπάλα με αρμονία που θα ζήλευαν και κομάντο ειδικών αποστολών.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να τελειοποιήσει στο παιχνίδι του όσα έδειξε στα ντέρμπι. Εκεί που δεν αγωνίστηκε απλά, αλλά έκανε επίδειξη δύναμης.

Ξέροντας ότι έχει κόντρα την διαιτησία η ομάδα προετοιμάστηκε για να καταπλήξει αλλά για να νικήσει και τους διαιτητές.

Ανέφικτο τις περισσότερες φορές, αλλά τόσο απολαυστικό όταν συμβαίνει, όπως με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο και με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο όπου έβλεπες τους ρέφερι και γελούσες για την πρεμούρα τους να ΜΗΝ κερδίσει το τριφύλλι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News