Παναθηναϊκός: Σαν ορχήστρα η αρμάδα του Τερίμ!

Τερίμ: "Ο Ιωαννίδης μου ζήτησε να μην τον κάνω αλλαγή - Τι του απάντησα"

Από τη συλλογή κερδισμένων παιχνιδιών του Τερίμ έλειπε ένα όπου οι παίκτες έδιναν την εντύπωση ότι μπορούσαν να βάλουν και 8 γκολ!

Το ματς με τη Λαμία δεν ήταν απλά ένα 90λεπτο στο οποίο οι πράσινοι κατέθεσαν προσωπικότητα.

Ήταν ένα άριστο παιχνίδι αφού όλοι εκτέλεσαν κατά γράμμα αυτό που ήταν το βασικό σχέδιο – σαν σολίστες συμφωνικής ορχήστρας.

Δεν υπήρχε ούτε ένα δευτερόλεπτο στο οποίο ο Παναθηναϊκός να έδειξε στοιχεία χαλάρωσης.

Δεν υπήρχε φάση που οι πράσινοι να μην βρεθούν με παίκτη παραπάνω σε όποιο σημείο ήθελε συνεργασία για να “ανοίξεις” την άμυνα.

Δεν υπήρχε φάση που να καταγράφεται στην επίθεση κάποιου είδους βιασύνης. Όλα μεθοδικά, όλα με τάξη και πρόγραμμα παρότι το 0-1 πολλούς τους άγχωσε.

Οτιδήποτε έκανε ο νικητής ήταν οργανωμένο κι εξηγήσιμο, προσχεδιασμένο στο μπλοκ του κόουτς πριν τη σέντρα. Οι παίκτες του το εκτέλεσαν με την ακρίβεια ορχήστρας που πριν είχε κάνει πολλές πρόβες.

Το όποιο μεμονωμένο λάθος (που είναι αδύνατο να μην γίνει αφού μιλάμε για ένα ματς ποδοσφαίρου) μοιάζει απλά ένα μικρό ψεγάδι και το έκανε ο Κώτσιρας στη φάση του 0-1: κατά τα άλλα κανένας παίκτης της Λαμίας δεν μπορούσε να σε τιμωρήσει περαιτέρω γιατί δεν μπορούσε καν να το φανταστεί ότι θα σου έκανε επιπλέον ζημιά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News