Παναθηναϊκός: Πολυτεχνίτης και καθοριστικός ο Μπακασέτας!

Μπακασέτας: «Είπαμε κάποια... γαλλικά, αλλά δεν έγινε κάτι»

Ακόμα κι όταν δεν σκοράρει ο Τάσος Μπακασέτας έχει τρόπο να φαίνεται χρήσιμος. Στο μυαλό του προπονητή αυτός, ο Ιωαννίδης και ο Μπερνάρ θα πάρουν φανέλα βασικού ακόμα κι όταν είναι άρρωστοι.

Η προσθήκη του κάπτεν της εθνικής ομάδας ήρθε στη λογική να προσθέσεις πατήματα στην αντίπαλη περιοχή κι έναν παραπάνω ποδοσφαιριστή που θα είναι σε θέση να έχει “γεμάτα” νούμερα.

Στο ξεκίνημά του με την πράσινη φανέλα ο Τάσος έδειξε πως έχει δυνατότητα να ξεκινά από τα άκρα και με κινήσεις χωρίς μπάλα προς την περιοχή να γίνεται μόνιμα δεύτερος φορ. Αυτό προφανώς φέρνει έξτρα πίεση στην αντίπαλη άμυνα.

Πράγματι δεν είχε ποδοσφαιριστή στο κέντρο με αυτά τα στοιχεία ο Παναθηναϊκός.

Η προσθήκη του Μπακασέτα τον κάνει πιο δυνατό στην αντίπαλη περιοχή και πιστεύουμε πως μπορεί να βγάλει από το μυαλό του κόουτς την υπερβολική χρησιμοποίηση σχημάτων με δύο φορ.

Σποράρ και Ιωαννίδης μοιράζονται τον αντίπαλη περιοχή στα τελευταία παιχνίδια αλλά δεν νομίζουμε ο Τερίμ να παίξει έτσι σε Τούμπα/Νέα Φιλαδέλφεια, στα ντέρμπι ο άξονας είναι το παν και για να τον κερδίσεις πρέπει να έχεις χαφ να κάνουν διαφορά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News