Παναθηναϊκός: Πυλώνας ο Μπακασέτας...

Παναθηναϊκός: Μεταγραφή... διαμάντι!

Μεγάλη υπόθεση για τον Παναθηναϊκό η καλή χημεία μεταξύ Μπακασέτα και Μπερνάρ.

Ας μην ξεχνάμε ότι στα περσινά πλέι-οφ την θέση του επιθετικού χαφ την κάλυπτε ο Δημήτρης Κουρμπέλης!

Όταν ο Τάσος υποδέχεται μπάλα, ο ποδοσφαιριστής που παίζει ένα κλικ πίσω του, θα την δεχτεί σχεδόν πάντα παίζοντας με πρόσωπο.

Τις περισσότερες φορές, μάλιστα, θα είναι ελεύθερος, καθώς ο αρχηγός της εθνικής ομάδας θα έχει πάρει πάνω του το μαρκάρισμα των αντίπαλων.

Την προηγούμενη σεζόν ο Κουρμπέλης λόγω ηλικίας, τεχνικής και σωματικής δύναμης είχε πρόβλημα στο να προστατέψει την μπάλα όταν δεχόταν πίεση κι οδηγείτο σε λάθη.

Η παρουσία καθαρών επιθετικών χαφ, που έχουν την δυνατότητα να ζητούν μπάλα στον χώρο του κέντρου και να την προστατεύουν, απελευθερώνει την ομάδα.

Βλέπουμε π.χ όλους τους παίκτες από τη μέση και μπροστά να μπορούν να έρθουν με μεγαλύτερη ευκολία με πρόσωπο προς την αντίπαλη εστία σε χώρους που είναι πραγματικά επικίνδυνοι.

Επιπλέον ο Μπακασέτας έχει πολύ δυνατό και στοχευμένο σουτ και την ικανότητα να περνά δύσκολες πάσες στους συμπαίκτες του.

Χρειαζόταν κάποιος για να απελευθερώνει Ιωαννίδη/Μπερνάρ, ο Παναθηναϊκός πήρε τον κατάλληλο παίκτη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News