Παναθηναϊκός: Η διαφορά Μπερνάρ με Ιβάν - Τερίμ!

Παναθηναϊκός: Η ανατροπή με Μπερνάρ, τα 2, 5 εκατ. και οι «απαντήσεις»

Η ποιότητα ενός παίκτη δεν φτάνει αν ο προπονητής δεν φροντίσει να τον πλαισιώσει με τους κατάλληλους συμπαίκτες κι αν δεν του δώσει ταιριαστό ρόλο που θα τον απογειώσει στο χορτάρι.

Ο Μπερνάρ έχει…αφηνιάσει επί Τερίμ γιατί ο κόουτς τον βάζει αριστερά, πλάι στον Μπακασέτα, με φορ που είναι σε φοβερή φόρμα και πίσω του έχει κεντρώους (Αράο-Τσέριν) που μπορούν να καλύψουν την αδυναμία του να βγάλει ένταση στο πρέσινγκ.

Η φάση του γκολ-φάουλ και του τρόπου που ο Βραζιλιάνος σκοράρει το 2ο τέρμα του στη Λαμία τελειώνει κάθε συζήτηση για το ποιος είναι ο νο1 μπαλαδόρος στο Κορωπί.

Ο εξαιρετικός άσος (που χτίζει την υστεροφημία του μόνος, χωρίς δημοσιογραφικά και μανατζερικά πουσαρίσματα, ας μην ξεχνάμε πως τον Γενάρη πολλοί …πανηγύριζαν που η ΠΑΕ θα γλίτωνε τα 2.5 εκ. ευρώ που τον πληρώνει), ενώ επί Ιβάν έμοιαζε να έχει στριμωχτεί στον άξονα, πλέον, πάνω στη γραμμή με ψυχραιμία και τεχνική ποδοσφαιριστή που πιστεύει στις δυνάμεις του, αρχικά ελευθερώνεται από το πρέσινγκ και στην συνέχεια κόβει και ράβει για τους πράσινους.

Όταν αυτό συμβαίνει ο Παναθηναϊκός γνωρίζει, με βάση την κατήχηση που έχει λάβει από τον προπονητή του, πως αν “σπάσει” την πρώτη γραμμή πίεσης των αντιπάλων, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρει χώρους.

Η επιμονή στο χτίσιμο αυτού του είδους της επίθεσης φέρνει φάσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News