Παναθηναϊκός: Με αυτό τον τρόπο θέλει τον τίτλο ο Τερίμ!

Τερίμ: «Λέω στον Μπερνάρ να μείνει για ένα χρόνο ακόμη» - Οι δηλώσεις μετά τη νίκη

Η τριπλέτα Ιωαννίδη-Μπακασέτα-Μπερνάρ σε οδηγεί σταθερά στα πλέι-οφ.

Ο πρώτος κι ο τρίτος είναι στη φόρμα της καριέρας τους ενώ είναι εξαιρετικό για την “σύνδεση” με την εξέδρα πως οι πρωταγωνιστές σου είναι Έλληνες.

Είναι αδύνατον με τον τρόπο που αναπτύσσεται ο Παναθηναϊκός επί Τερίμ, με την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που έχει και την ικανότητα στη συνεργασία που διαθέτουν να μην “ανοίξει” την αντίπαλη άμυνα, να μην την οδηγήσει σε λάθη.

Η Λαμία και …δέκα παίκτες να έβαζε στην εστία της, πάλι θα έχανε. Όσο κι αν…λύσσαξε να πάρει αποτέλεσμα η ομάδα της Φθιώτιδας, ο Παναθηναϊκός φάσεις έβρισκε, είτε με μακρινά σουτ από Τσέριν, Μπακασέτα, είτε με συνεργασίες, είτε με ατομικές ενέργειες των σολιστών του.

Βοηθά πολύ στην καλή κυκλοφορία ο πασπαρτού Αράο που παίζει καλά είτε είναι μπροστά, είτε κοντά στον τερματοφύλακα, με την Λαμία έβγαλε την 4η ασίστ του στο πρωτάθλημα, ενώ κάθε φορά που “έσπαγε” μπάλα, η επιλογή του ήταν σωστή.

Πέτυχε δύο γκολάρες ο παικταράς Μπερνάρ ψάχνοντας συνεχώς τα κενά μετά από κάθε κερδισμένη μπάλα, με τον Ιωαννίδη να μπαίνει ανάμεσα στους μπακ, όσο ο Τάσος είχε παρασύρει μαζί του ένα στόπερ κάνοντας κάθετη κίνηση προς τον τερματοφύλακα.

Αντε να γλιτώσεις έτσι, έχοντας και Τσέριν-Αράο να σε απειλούν, συν το πλάτος που δίνουν οι προωθήσεις των εξτρέμ.

Επιθέσεις με 6-7 παίκτες στα αντίπαλα καρέ, αυτό γουστάρει ο προπονητής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News