Αποκάλυψη Παπασταθόπουλου: «Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό!» (vid)

Αποκάλυψη Παπασταθόπουλου: «Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό!» (vid)

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποκάλυψε πως είχε στα χέρια του πρόταση από τον Παναθηναϊκό, τόνισε πως σε νεαρή ηλικία συμπαθούσε το Τριφύλλι και εξήγησε γιατί προτίμησε την ΑΕΚ.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του στους Betarades:

Για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ και τις προτάσεις που είχε:

«Εγώ τότε (σ.σ. 2005), λόγω της Εθνικής νέων, είχα πρόταση από πολλές ομάδες. Κι από τον Παναθηναϊκό κι από τον Ολυμπιακό κι από την ΑΕΚ.

Επέλεξα την ΑΕΚ, γιατί εκεί θα έπαιζα πιο εύκολα. Ο Ολυμπιακός μου έκανε την καλύτερη -οικονομικά- πρόταση απ’ όλους, αλλά δε με ένοιαζαν τα λεφτά».

Για το αν μικρός ήταν Παναθηναϊκός:

«Η οικογένεια μου είμαστε “μιξ”. Ο ένας παππούς μου είναι ΑΕΚ, οι θείοι μου όλοι είναι Ολυμπιακοί, ο πατέρας μου είναι Παναθηναϊκός, λόγω Ουέμπλεϊ. Αλλά βλέπαμε τα παιχνίδια όλων των ομάδων.

Λόγω του πατέρα μου, είχα μια συμπάθεια στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είχα τη “φανατίλα”. Μπήκα και νωρίς, επαγγελματικά, στο ποδόσφαιρο και μου έφυγε. Όταν μπαίνεις επαγγελματικά δεν έχει ήμουν, είμαι ή δεν είμαι».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News