Παναθηναϊκός: Η ανατροπή με Μπερνάρ, τα 2, 5 εκατ. και οι «απαντήσεις»

Παναθηναϊκός: Η ανατροπή με Μπερνάρ, τα 2, 5 εκατ. και οι «απαντήσεις»

Ανατροπή με τον Μπερνάρ στον Παναθηναϊκό, με έμμεσες «απαντήσεις» από τον ίδιο τον παίκτη.

Δεν έχουν περάσει πολλοί μήνες από την ανακοίνωσή της μεταγραφής του Μπερνάρ στην Ατλέτικο Μινέιρο, βάζοντας τέλος, το καλοκαίρι, στην διετή παρουσία του στη χώρα μας.

Το καλοκαίρι του 2022, όταν ο Παναθηναϊκός τίναξε τη μπάνκα στον αέρα και του έδωσε συμβόλαιο – μίδα, οι φίλαθλοι της ομάδας τον υποδέχτηκαν θερμά και είχαν απαντοχές πάνω του στην επιστροφή της ομάδας στην… κανονικότητα.

Με τον καιρό, όλο και περισσότεροι παραπονιόνταν για το μυθικό συμβόλαιο του Βραζιλιάνου, λέγοντας ότι δεν αποδίδει τα αναμενόμενα στους «Πράσινους»!

Το σκηνικό ανατράπηκε τους τελευταίους μήνες, με τον… φευγάτο να έχει μετατραπεί σε ηγέτη μιας ομάδας που έδειχνε ότι κατέρρεε και τον ίδιο να… δικαιολογεί τα λεφτά του.

Ο 32χρονος σταρ δείχνει τον ποδοσφαιρικό του χαρακτήρα και απαντά έμμεσα σε όλους τους επικριτές του, το λόγο που η πράσινη ΠΑΕ τον χρύσωσε πριν δύο καλοκαίρια, με 2.500.000 ευρώ, ετησίως.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News