Παναθηναϊκός: Ο πραγματικός λόγος που φεύγει ο Μπερνάρ

Παναθηναϊκός: Ο πραγματικός λόγος που φεύγει ο Μπερνάρ

Ο κόσμος ζητά να μείνει στο Τριφύλλι ο Βραζιλιάνος σταρ, αλλά ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που ο Μπερνάρ επιστρέφει στην πατρίδα του;

Από την ημέρα που ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στην Ατλέτικο Μινέιρο ο Μπερνάρ ζει μια… δεύτερη νιότη στον Παναθηναϊκό, συνεισφέροντας τα μέγιστα στο Τριφύλλι για την κατάκτηση του πολυπόθητου double.

Ειδικότερα, στην κρίσιμη μάχη των Playoffs της Super League έχει 4 γκολ και 2 ασίστ, παλεύοντας «με νύχια και με δόντια» σε κάθε παιχνίδι, για τη νίκη των πρασίνων.

Παρόλα αυτά, σύσσωμος, ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας, αποζητά μετά από κάθε του εμφάνιση την παραμονή του και τη νέα χρονιά στο Σύλλογο.

Η αλήθεια στην περίπτωσή του, είναι ότι η απόφαση να γυρίσει στην πατρίδα του είναι επιλογή της οικογένειάς του, έπειτα από 10 χρόνια ποδοσφαιρικής περιπλάνησης μακριά από το «σπίτι» του.

Μετά από μία δεκαετία μυθικής καριέρας στην Ευρώπη και παραστάσεις σε Ουκρανία, Αγγλία, Σαουδική Αραβία & Ελλάδα, ο Βραζιλιάνος υπέγραψε στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στοχεύοντας εκεί να ολοκληρώσει την πορεία του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News