Παναθηναϊκός: Υπάρχει τρόπος να μείνει ο Μπερνάρ; Ο Αρης Γάτας απαντά...

Παναθηναϊκός: Υπάρχει τρόπος να μείνει ο Μπερνάρ; Ο Αρης Γάτας απαντά...

Ο δημοσιογράφος Αρης Γάτας σχολιάζει τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμία και ξεκαθαρίζει την κατάσταση για το μέλλον του Μπερνάρ!

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αρης Γάτας στην ΕΡΤ για το Παναθηναϊκός-Λαμία:

«Έρχονται μεγάλης έντασης παιχνίδια για τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός έχει βγάλει πέντε ματς, έχει τέσσερις νίκες και το ένα παιχνίδι είναι πιο υψηλής έντασης από το άλλο. Εδώ πια, τίθεται το ερώτημα αν αντέξει ο Παναθηναϊκός να παίξει όλα τα επόμενα ματς μέχρι το τέλος, γιατί θα έρθουν και πιο δύσκολα ματς ντέρμπι.

Στις λεπτομέρειες θα κριθούν τα πάντα. Για την ώρα ο Παναθηναϊκός τα καταφέρνει περίφημα και πλέον πάει να παίξει στη Λαμία την επόμενη Κυριακή ένα ακόμα τέτοιο παιχνίδι. Πλέον ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε τροχιά διεκδίκησης τίτλου

Ο Μπερνάρ δεν αλλάζει απόφαση. Δεν είχε όμως την ίδια απόδοση που είχε όσο έχει από τον Δεκέμβριο και μετά. Αυτό έγινε για έναν βασικό λόγο. Διότι ο Παναθηναϊκός πήρε δεκάρι και μπορεί να κουβαλάει κάποιος την μπάλα στα μεσοδιαστήματα με τον Μπερνάρ να πηγαίνει στη φυσική του θέση, στα αριστερά. Εκεί ο Βραζιλιάνος έχει κάνει σπουδαία καριέρα. Βρήκε τη θέση του, έχει καλή ψυχολογία, έχει γυρίσει όλο τον κόσμο παίζοντας μακριά από την πατρίδα του.

Να ξεκαθαρίσω ότι όταν ο Μπερνάρ πήρε την απόφαση να φύγει δεν ήταν τα δεδομένα ίδια με τώρα για τον Παναθηναϊκό.

Επίσης όσα κάνει τώρα ο Μπερνάρ με τον Παναθηναϊκό τα περίμεναν όλοι από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα».

Δείτε το βίντεο:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News