Αφήνουν τον Άρη εκτός των επόμενων playoffs - Υιοθετείται σύστημα 1 έως 4

«Δήλωσε ως έδρα τη Λεωφόρο ο Λεβαδειακός»

Οι τέσσερις μεγάλες ομάδες έχουν σκεφτεί ένα νέο σύστημα διεξαγωγής των playoffs από την επόμενη αγωνιστική σεζόν της Super League.

Βόμβα στον κόσμο της Super League, καθώς τα playoffs αναμένεται από τη νέα αγωνιστική σεζόν να μη διεξάγονται από τις θέσεις 1 έως 6, αλλά με νέο σύστημα.

Πιο συγκεκριμένα οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός επιθυμούν να κρίνεται το πρωτάθλημα μεταξύ τους κι όχι να συμμετέχουν περισσότερες ομάδες, καθώς θεωρούν άδικει τη διαδικασία ανάδειξης πρωταθλητή.

Αυτό πρακτικά αφήνει εκτός «νυμφώνος» τον Άρη που είναι μακράν η 5η δύναμη του πρωταθλήματος και φέτος και πέρυσι, με απόσταση και από τους κάτω και τους πάνω της Super League.

Με βάση δηλαδή τα οικονομικά δεδομένα αλλά και τα βαθμολογικά των τελευταίων ετών, ο Άρης υπολείπεται σημαντικά της πρώτης τετράδας.

Από εκεί και πέρα αν, λοιπόν, περάσει το συγκεκριμένο σχέδιο, θα κληθεί να συμμετάσχει στα πλέι άουτ ή πιο πιθανά σε ένα μίνι γκρουπ ομάδων από το 5 ως το 8 ώστε να δοθεί έξτρα ενδιαφέρον για αυτές τις θέσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News