Παναθηναϊκός: Στο ρυθμό ενός ακόμα... τελευταίου χορού - Στο Γαλαξία του Μπερνάρ!

Παναθηναϊκός: Στο ρυθμό ενός ακόμα... τελευταίου χορού - Στο Γαλαξία του Μπερνάρ!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να κάνει πράξη τα λόγια του λίγο καιρό πριν φύγει για τη Βραζιλία παρασέρνοντάς μας στο δικό του ρυθμό.

Πέρυσι το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει έναν σπουδαίο παίκτη, ο οποίος για τη Super League ήταν ένα λαμπερό αστέρι και πολυτέλεια.

Μπορεί ν’ αργήσαμε να το καταλάβουμε και πλέον να διανύει τις τελευταίες του στιγμές στη χώρα μας, όμως ο Μπερνάρ Ντουάρτε είναι σπουδαίος παίκτης με τρομερό παλμαρέ πίσω του και θέλει να μας αποχαιρετήσει ως πρωταθλητής!

Ένας παίκτης γεννημένος νικητής, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη που αγαπάει να παίζει ποδόσφαιρο, να χορεύει με την μπάλα και παράλληλα να παρασέρνει στο ρυθμό του και τον υπόλοιπο κόσμο που τον παρακολουθεί.



Η εμφάνισή του κόντρα στη Λαμία είναι άλλη μια απόδειξη για τη σπουδαία κλάση του και μια ακόμα παράσταση πάνω στη σκηνή, στην οποία δεν παίζει το ρόλο του αλλά… πετάει και λάμπει ταυτόχρονα.

Ουδείς μπορεί ν’ αντισταθεί πλέον στο ρυθμό που δίνει ο Μπερνάρ και ακολουθεί τα βήματα του τελευταίου του χορού στη χώρα μας, καθώς από του χρόνου θα τον χαίρονται οι συμπατριώτες του και πιο συγκεκριμένα η Ατλέτικο Μινέιρο.

Ωστόσο πριν απ’ αυτό και από το τέλος της φετινής χρονιάς ο ίδιος φρόντισε να μας χαρίσει μία ακόμα κορυφαία στιγμή. Ίσως την πιο δυνατή σε όλη του τη θητεία στο σύλλογο.

Μετά το γκολ του (δεύτερο) πήγε στην κερκίδα, κοίταξε τον κόσμο και φίλησε το Τριφύλλι που έχει στο στήθος. Μια στιγμή τόσο δυνατή που γεννάει εκατομμύρια συναισθήματα και που αποτυπώθηκε στις μνήμες όλων μας!



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News