Αράο: «Μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ»

Αράο: «Μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ»

Ο Γουίλιαν Αράο μετά το τέλος του ματς με τη Λαμία ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ στην αναμέτρηση.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τη Λαμία στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και κατάφερε να νικήσει με 3-1 με show του Μπερνάρ Ντουάρτε.

Από εκεί και πέρα ο μέσος των πράσινω, Γουίλιαν Αράο μετά το ματς ανέφερε τη δική του άποψη για το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νικήσαμε και χαιρόμαστε γι΄ αυτό, είχαμε τη δυνατότητα να πετύχουμε κάποια επιπλέον γκολ. Δεχτήκαμε ένα γκολ από δικό μας λάθος, όμως λειτουργήσαμε ως σύνολο και αποδείξαμε ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως και όλα τα υπόλοιπα, ωστόσο αυτό που μετράει στο τέλος είναι το αποτέλεσμα και οι τρεις βαθμοί».

Για τον Μπερνάρ και για τις τελευταίες του συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Ο Μπερνάρ είναι ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής, αλλά αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του, είμαι κοντά του, τον καταλαβαίνω, είναι μια απόφαση που πήρε για το δικό του καλό».



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News