Παναθηναϊκός μεταγραφές: Έτσι παίρνει... τσάμπα τον Ντραγκόφσκι!

Έδειξε... Ντραγκόφσκι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη ρεβάνς με τον Ατρόμητο (pic)

O Παναθηναϊκός έχει ήδη ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την Σπέτσια για να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή αυτή τη φορά τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι.

Οι πράσινοι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τις εμφανίσεις του Πολωνού τερματοφύλακα και θέλουν ο παίκτης να παραμείνει για χρόνια στον Σύλλογο.

Στη συμφωνία δανεισμού των δυο πλευρών υπάρχει οψιόν αγοράς στα 3,5 εκατομμύρια η οποία με μπόνους φτάνει κοντά στα 4 εκατομμύρια.

Φυσικά μιλάμε για πολλά χρήματα με το Τριφύλλι από την πλευρά του να προσπαθεί να ρίξει την τιμή.

Μέχρι τώρα δεν υπάρχει συμφωνία όμως οι πραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και στον Παναθηναϊκό ευελπιστούν ότι η υπόθεση θα έχει ευτυχή κατάληξη.

Σημαντικό ρόλο στο θέμα είναι το πως θα τελειώσει την χρονιά της η Σπέτσια καθώς εξακολουθεί να παλεύει για την σωτηρία της στη Serie B.

Σε περίπτωση που υποβιβαστεί τότε θα τεθεί θέμα με την ρήτρα αποδέσμευσης του Ντραγκόφσκι, με τον παίκτη πιθανώς να μένει ελεύθερος καθώς η Σπέτσια θα βρεθεί στη Serie C.

Έτσι, αν οι Ιταλοί υποβιβαστούν τότε τα δεδομένα θα αλλάξουν δραματικά και η προσπάθεια του Παναθηναϊκού θα αποκτήσει άλλη δυναμική.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News