Παναθηναϊκός: Ώρα... Τζούρισιτς στο Τριφύλλι!

Παναθηναϊκός: Το all-in του Τερίμ για το πρωτάθλημα

Θεωρητικά τα δύο επόμενα παιχνίδια με την Λαμία προσφέρονται για δοκιμές, ειδικά αν έχεις “καθαρίσει” από νωρίς.

Επιβάλλεται να κυλήσουν όλα κατ΄ ευχήν σήμερα, ήρεμα και απλά γιατί κάπου ο κόσμος αρχίζει κι εκνευρίζεται με τα πολλά θετικά αποτελέσματα που σου έχει πάρει η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου τα τελευταία χρόνια.

Προσωπικά θα θέλαμε να δούμε ξανά τον Φίλιπ Τζούρισιτς να ξεχωρίζει, ο παίκτης στο Χαριλάου έδειξε …σφυγμό.

Ο Σέρβος είναι καλός στο να υποδέχεται μπάλα με πλάτη και να την υπερασπίζεται, κάτι που λίγα χαφ στο ρόστερ μπορούν να προσφέρουν.

Η έλλειψη σίγουρου κρατήματος μπάλας δημιουργεί πρόβλημα στην απελευθέρωση και στο “σπάσιμο” του αντίπαλου πρέσινγκ.

Ο Φίλιπ όταν είναι καλά προσφέρει το ασφαλές στήριγμα που χρειάζεται το ξεδίπλωμα όταν βρίσκεται σε φάση μετάβασης, όταν θέλεις να απεγκλωβιστείς από την πίεση.

Πάντα είναι καλοδεχούμενος ένας ποδοσφαιριστής που θα συνδέσει μεσαία γραμμή με επίθεση, που θα επιτρέπει στους εξτρέμ και στον φορ να πάρουν μπάλα από μικρή απόσταση και θα χτιστούν κοντινές συνεργασίες.

Που θα βοηθά τους παίκτες του άξονα να ανεβαίνουν και να παίζουν με πρόσωπο στο αντίπαλο τέρμα, αφού ένας ντριμπλέρ ανοίγει χώρους και δίνει περισσότερο πλάτος στο τερέν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News