Παναθηναϊκός: Οι λόγοι που δε συναινεί σε τελικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Βολές Αλαφούζου: «Έχετε ακούσει το ανέκδοτο με τον σκύλο που δεν ήξερε τι να κάνει όταν έφτασε το αυτοκίνητο;»

Όλο αυτό το διάστημα υπάρχει μεγάλη σύγχυση αναφορικά με την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς ο Άρης δε βοηθάει την κατάσταση.

Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος τον Άρη σ’ ένα παιχνίδι που ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί η έδρα που θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Άρης είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με το σκεπτικό να γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ, ενώ αναμένεται να συναινέσει σε δύο γήπεδα. Το «Πανθεσσαλικό Στάδιο» και το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αλαφούζος ρώτησε τον Φατίχ Τερίμ και τους ποδοσφαιριστές του για τις προτιμήσεις που έχουν, αναφέροντας άπαντες πως το καλύτερο θα είναι να μη γίνει ο τελικός στην έδρα του αντιπάλου.

Ο λόγος δεν είναι διότι οι πράσινοι φοβούνται ή επειδή δεν μπορούν να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους στο συγκεκριμένο γήπεδο, ωστόσο είναι και θέμα ηθικής που λέμε.

Επιπλέον ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συζήτησε με τους συνεργάτες του και συγκλίνει προς το να μην συναινέσει για την έδρα του Άρη.

Αρχικά διότι από την πλευρά του Άρη όλο αυτό το διάστημα έχουν λειτουργήσει με αδιαλλαξία και αγνόησαν όλα τα υπαρκτά προβλήματα που παρουσιάζει μήνες τώρα το «Πανθεσσαλικό Στάδιο».

Τέλος, διότι το ΟΑΚΑ είναι διαθέσιμο, είναι ουδέτερη έδρα, καλύπτει την ασφάλεια του κόσμου αλλά και των μέτρων που θέτει η κυβέρνηση για τους κανόνες ασφαλείας και θα δημιουργήσει το παιχνίδι ως γιορτή που επιβάλλεται να είναι.

Παρ’ όλα αυτά με τα δεδομένα που υπάρχουν το «Πανθεσσαλικό Στάδιο» είναι μονόδρομος, καθώς ο χρόνος πιέζει, η στάση του Άρη δεν αλλάζει και μάλιστα το παιχνίδι θα γίνει δίχως την παρουσία κόσμου λόγω του ότι δε γίνεται στο χρονικό διάστημα που υπάρχει να υλοποιηθούν τα έργα που απαιτούνται, για να υποδεχθεί κόσμο το γήπεδο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News