Παναθηναϊκός - Λαμία: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (14/04)

Παναθηναϊκός: Να σταθεί στο ύψος του σε μια... πρωτόγνωρη κατάσταση!

Ένα ακόμη κομβικό ματς στη μάχη του τίτλου!

Τον τίτλο του φαβορί θα κληθεί να επιβεβαιώσει ο Παναθηναϊκός στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Λαμία στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League.

Οι «πράσινοι» με δεδομένο ότι πλέον βρίσκονται στο -2 από την κορυφή της βαθμολογίας και διεκδικούν με αξιώσεις το Πρωτάθλημα αναγνωρίζουν ότι η «γκέλα» απαγορεύεται. Εξάλλου, έχουν στο μυαλό τους το πρόσφατο 2-2 με τη Λαμία στην κανονική διάρκεια και θα μπουν στο τερέν με άγριες διαθέσεις. Άπαντες θέλουν να αποδείξουν ότι το πάθημα τους έγινε μάθημα και κανείς δεν πρόκειται να παίξει με τη φωτιά.

Οι παίχτες του Φατίχ Τερίμ απέδειξαν με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη ότι στην ομάδα υπάρχει δίψα και αποφασιστικότητα για την κατάκτηση του τίτλου και μετά από 4 ματς κράτησαν στο μηδέν στην άμυνα.

O αγώνας έχει σέντρα στις 17.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sport 1HD.

Παναθηναϊκός – Λαμία: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (14/04)

Κομβική πλέον μοιάζει η αγωνιστική άνοδος του Σπόραρ. Ο Σλοβένος επιθετικός μας έχει αποδείξει ότι είναι παίχτης ψυχολογίας και με τον Άρη «καθάρισε» φωνάζοντας και στους επικριτές τους ότι είναι «εδώ».

Το ενδεχόμενο ο Σπόραρ να αγωνιστεί εκ νέου παρέα με τον Ιωαννίδη στη γραμμή κρούσης είναι αρκετά πιθανό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Σλοβένος παρουσιάζει αγωνιστική βελτίωση και έχει πλέον επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Η Λαμία στα τέσσερα ματς στα Playoffs έχει δεχτεί 15 γκολ (!) και ο Σπόραρ είναι ικανός να συνεχίσει με γκολ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News