Παναθηναϊκός: Τα 4 εκατ. ευρώ για Ακαϊντίν και οι επαφές με τη Φενέρμπαχτσε

«Χτύπημα» με Ακαϊντίν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός (pic)

Ο Σαμέτ Ακαϊντίν βρέθηκε στο ξενοδοχείο που έμεινε η Φενέρ στην Αθήνα προκειμένου να μιλήσει με παράγοντες της ομάδας και να δει γνωστούς και φίλους.

Ο Σαμέτ Ακαϊντίν ήρθε στον Παναθηναϊκό φέτος τον Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού από τη Φενερμπαχτσέ.

Μάλιστα στη συμφωνία μπήκε ρήτρα αγοράς, η οποία φτάνει τα 4 εκατ. ευρώ και αν τα καταβάλει το Τριφύλλι, τότε θα κάνει δικό του τον Τούρκο στόπερ.

Παρ’ όλα αυτά η τιμή είναι ιδιαίτερα υψηλή και πολύ δύσκολα θα μπορέσει να ξοδέψει αυτό το ποσό ο σύλλογος, για να αγοράσει τον Ακαϊντίν από τη Φενέρ.



Μάλιστα ο Τούρκος στόπερ επισκέφθηκε το ξενοδοχείο της ομάδας στην οποία ανήκει προκειμένου να δει τους γνωστούς και φίλους του, ενώ παράλληλα να μιλήσει με τον προπονητή της ομάδας και τους ιθύνοντες, ώστε να πάρει τις αποφάσεις του για το μέλλον.

Ο Ακαϊντίν έχει ενημερωθεί πλήρως για την κατάσταση που επικρατεί στη Φενέρ μετά τα επεισόδια με την Τράμπζονσπορ, ενώ από εκεί και πέρα μετέφερε πως είναι πολύ ικανοποιημένος στον Παναθηναϊκό, ενώ έχει εξαιρετική συνεργασία και με τον Φατίχ Τερίμ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News